Imatge d'arxiu de Toñi Moreno

Trista confessió de Toñi Moreno: les 2 pèrdues que va patir abans de la petita Lola

Ha explicat els seus pitjors moments a la revista 'Lecturas', on treballarà a partir d'ara

Toñi Moreno acaba de finalitzar la seva etapa com a presentadora substituta a 'Viva la vida' durant aquest estiu i ho ha fet compartint unes boniques paraules amb els seus companys i amb els espectadors. «Aquest programa em va canviar la vida i sempre serà la meva casa, m'ha encantat treballar amb Raúl Prieto, que som amics des de jovenets i mai havíem treballat junts. Ha estat un estiu meravellós. A la tele avui hi ets i demà no. Per això soc molt partidària de viure el moment i per a mi aquest estiu ha estat un 'momentàs'».


Després d'haver tancat aquesta etapa, la presentadora començarà nous camins: llançarà el seu llibre a la tardor, es posarà al capdavant de 'La báscula' a Telemadrid i serà una de les entrevistadores de la revista 'Lecturas'. Però abans de començar a treballar, el propi mitjà ha volgut entrevistar-la a ella i per a això ha acudit a casa seva, on viu amb la seva petita Lola, que ja té set mesos de vida. 


Toñi ha confessat que està molt il·lusionada amb els seus nous projectes, que està molt contenta amb ella mateixa i que està descobrint grans virtuts sobre si mateixa, com la capacitat per adaptar-se davant les dificultats i com es creix davant aquestes. 

Toñi va patir dos avortaments

«Va ser un procés llarg. He escrit un llibre sobre això, que sortirà a l'octubre. Des que decideixo donar-me l'última oportunitat de quedar-me embarassada fins que ho aconsegueixo, hi ha dos avortaments pel mig. Va ser difícil. I ser mare soltera és més dur del que pensava», ha manifestat sobre la seva maternitat.  A més, ha revelat que, des que va néixer la petita Lola, té dos temors constants: «Soc mare, tinc dues pors. Un és a la falta de salut i un altre la falta de feina». 


Una altra cosa que tampoc ha estat agradable per a ella després de l'embaràs ha estat la seva nova figura. «No estic contenta amb el meu cos», ha reconegut. «M'està costant la vida treure'ls», ha explicat sobre els deu quilos que va pujar durant la gestació. No obstant això, ha destacat que «li dec a la meva filla ser una mare àgil».


Els pitjors moments

Encara que Toñi està travessant grans moments laborals, no sempre ha estat així i fins i tot pensaments molt negatius van arribar a passar-li per la ment. El seu primer el va signar quan només tenia 17 anys, per a Canal Sur, per «un milió de pessetes de l'any 91».


Però no tot ha estat un camí de roses per a ella i el seu acomiadament de TVE o el gran canvi de 'Viva la vida' a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' li van provocar pensaments molt negatius. «Vaig arribar a pensar que no servia per a això, perquè m'ho havia dit fins i tot Hermida». 


Respecte a María Teresa Campos, amb qui manté una relació molt tibant des que el seu programa 'Viva la vida' va substituir el de Campos a la graella, ha explicat que «ha estat una cap molt exigent perquè la primera que s'exigia era ella».  «Era molt competitiva, però en tot! Era competitiva en els continguts i era competitiva quan sortíem a la nit a l'hora de lligar. Hem passat moments de tota mena».