Toñi Moreno, embarassada una altra vegada?

Estan generant-se rumors després de la publicació d'una fotografia a les xaxes socials

Toñi Moreno a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Estan generant-se rumors després de la publicació d'una fotografia a les xaxes socials | Telecinco

La presentadora Toñi Moreno es troba vivint un estiu molt singular. I és que, d'una banda, està trista perquè Mediaset ha decidit substituir-la a 'MYHYV' per Jesús Vázquez. Tot i això, d'altra banda, està feliç al davant de 'Viva la Vida' i gaudint d'alguns dies de vacances amb la seva filla, Lola. 

Avui, no obstant això, és notícia per un aspecte de la seva intimitat. En concret, perquè encara que faci uns dies va haver de desmentir-ho, han tornat a cobrar força els rumors sobre que està embarassada. I tot per culpa d'una fotografia que ha publicat a les xarxes socials. 

La imatge que desperta la rumorologia

En el seu perfil oficial d'Instagram és on la periodista ha compartit una instantània en la qual se la veu amb una gran panxa. És a dir, amb una panxa d'embarassada. I l'ha acompanyat del següent missatge: «Gràcies a Déu que és un preciós TBT! La conclusió és que tot passa i tot arriba». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT gracias a Dios que es un precioso TBT!!!! La conclusión es que todo pasa y todo llega.

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

Al veure aquesta fotografia, molts són els fans que han començat a especular sobre una nova gestació. Així, li han fet preguntes com: «Estàs embarassada una altra vegada? No m'ho puc creure!». 

Tot i això, han estat tants els seguidors els que s'han confós veient aquesta imatge que Toñi Moreno ha hagut de donar resposta a aquesta gran confusió. Així, ha manifestat que no està embarassada i que aquella és una fotografia del passat «Amb molt missatge». 

Potser amb el comentari ha intentat rememorar l'especial que va ser el seu passat estiu, ja que era quan es trobava gestant a la petita Lola. Un estiu en el qual va viure una etapa molt feliç i especial esperant que es produís el naixement de la seva filla. Naixement que la va fer complir el seu somni més desitjat: ser mare. 

Els seus seguidors, quan han entès que la publicació era un simple recordatori, no han dubtat en deixar-li missatges com: «Gaudeix de Lola», «Clar que sí, tot arriba en el moment que toca! Ara ja tens a la teva nena», «Així és i si és per a millor, s'ha de gaudir al màxim», o «Quina meravella! Gaudeix molt de Lola. Ella té molta sort per tenir-te com a mare».


Comentaris

envia el comentari