IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toñi Moreno i Emma García tenen debuts contraposats a 'MyHyV' i 'Viva la vida'

Les dues presentadores s’han intercanviat els programes aquesta setmana però els resultats no han estat els esperats

Toñi Moreno se ha estrenado en 'MyHyV' con un nuevo registro y una nueva imagen
Toñi Moreno s'ha estrenat a 'MyHyV' amb un nou registre i una nova imatge | Cuatro

Tot i que feia setmanes que es va donar a conèixer la notícia, no ha estat fins aquesta setmana que Toñi Moreno i Emma García s'han intercanviat els seus programes. Així doncs, la presentadora andalusa es va posar al capdavant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', mentre la periodista basca ho va fer amb 'Viva la vida'.

I el resultat d'aquest intercanvi, pel que sembla, no ha estat tant positiu com s'esperava. Mentre Toñi Moreno va agafar les regnes de 'MyHyV' envoltada d'una gran benvinguda i amb bones crítiques per part de l'audiència, Emma García no va tenir l'estrena desitjada amb el seu nou programa.

Gran debut de Toñi Moreno a ‘MyHyV’

Després de l’emotiu comiat de Toñi Moreno a ‘Viva la vida’, ràpidament va fer-se càrrec del seu nou programa. La presentadora nascuda al Prat de Llobregat té alguna cosa que atrapa l’espectador vagi on vagi, també al plató de Cuatro. Relaxada i sense perdre el somriure, es va presentar breument: «Molt bon dia, benvinguts, això és ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, el meu nom és Toñi Moreno i gaudirem».

La presentadora tenia clar que no volia treure protagonisme al programa i després d’aquesta breu presentació li va cedir el torna a Santana. «El més important, és veritat que teniu nova presentadora, ho faré com pugui, però el de debò important és que teniu nou tronista», va dir Toñi, que va saber defensar-se en un registre i format que no estava habituada a presentar.

Emma García ha tenido un debut agridulce en 'Viva la vida'
Emma García ha tingut un debut agredolç a 'Viva la vida' | Telecinco

  

 

Emma García no acaba de fer el pes a 'Viva la vida'

Si Toñi Moreno va tenir un debut d'allò més triomfant a 'MyHyV', no es pot dir el mateix de la seva companya. Emma García va voler assumir més protagonisme en la seva presentació i en cap moment va deixar de mostrar el seu entusiasme per la nova etapa: «Estic molt, molt il·lusionada per estar aquí amb tots vosaltres, compartint una estoneta de la vida. Una estoneta llarga, de cinc hores».

«Espero que en aquestes hores gaudim, riguem, ens emocionem junts, perquè al cap i a la fi això és la vida», afegia la presentadora. No obstant això, a molts teleespectadors no els va acabar d'agradar com es desenvolupava Emma García en aquest nou registre. «Volem que torni Toñi Moreno» o «Toñi era 'Viva la vida', ja no ho veuré», deien alguns espectadors a través de Twitter, encara que d'altres intentaven defensar el professionalisme de la presentadora.


Comentaris

envia el comentari