Vídeo: Toñi Moreno s'emociona en el seu comiat de 'Mujeres y hombres y viceversa'

La presentadora també deixarà de treballar a la resta de programes que presenta en altres cadenes

Toñi Moreno li para els peus a Kiko Jiménez
Toñi Moreno es va acomiadar ahir dels espectadors | CUATRO

Sens dubte aquest 2020 arriba ben carregat de canvis per la presentadora de 'Mujeres y hombres y viceversa' Toñi Moreno. La seva imminent maternitat farà que hagi de canviar els seus hàbits i viatges relacionats amb els múltiples programes de televisió que presenta i fer una aturada per a dedicar-se per complet al nadó que està esperant.

Malgrat i que ja s'ha absentat alguns dies al capdavant del programa dels migdies de Cuatro, ara sembla que la seva baixa ja serà permanent fins que neixi la criatura. El programa això ho sabia i va voler acomiadar-se de la periodista de la millor manera possible, fent-li llegir un text que havia preparat l'equip adreçat a ella.

En aquest, li agraïen la bona feina feta durant tot aquest temps i li desitjaven que tot anés bé, tot emplaçant-la a tornar quan hagi passat aquest bon moment personal. Ella s'emocionava i entre llàgrimes, llegia el text que servia també per passar-li el relleu a qui serà la seva substituta durant la seva baixa.

Nagore Robles li agafa el relleu

Tot i que havia estat el nom de Sandra Barneda sobre la taula, finalment la cadena i la productora es van acabar decantant per Nagore Robles, col·laboradora regular del programa gairebé des del seu inici i coneixedora del format. A més, Robles compta amb l'afecte dels seguidors del programa i coneix tots els entramats d'aquest, la qual cosa permetrà que l'adaptació sigui molt senzilla, tant per ella com pels concursants del format. La tornada de Toñi Moreno no té data, però segons sembla trigarà un temps, suficient perquè Nagore pugui demostrar les seves habilitats com a conductora de programes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari