Toñi Moreno s’emociona en parlar de càncer amb Pau Donés

La presentadora va perdre el seu pare a causa d'aquesta malaltia i ha agraït a Pau les seves accions

Pau Donés y Toñi Moreno
Pau Donés i Toñi Moreno | Telecinco

El programa de Telecinco ‘Viva la Vida’ ha viscut un dels seus capítols més emotius amb la presència del cantant Pau Donés. Toñi Moreno, ha volgut agrair-li la seva manera de conviure amb la malaltia que l’acompanya des de fa temps i, fins i tot, s’ha sincerat amb tots compartit la seva experiència personal que va viure amb el càncer que va patir el seu pare.

Així doncs, la presentadora li ha dit: «He de donar-te les gràcies... ja puc parlar sobre això sense plorar perquè jo he perdut el meu pare... Crec que és molt important parlar sobre la malaltia amb claredat i dir, sobretot, que hem de fer-nos revisions. Al meu pare li van diagnosticar un càncer i va marxar en dos mesos i mig perquè no el vam descobrir a temps».

D’aquesta manera, Toñi ha explicat a Pau l’ajuda que va suposar pel seu pare quecompartís a les xarxes fotos i vídeos de la seva malaltia com a exemple de superació: «Recordo que li ensenyava les teves entrevistes i el teu sentit de l’humor. Ell tenia molta por a la quimioteràpia i jo li deia: ‘Mira, mira aquest noi’, ell no et coneixia perquè era més de Manolo Escobar, però et veia a tu i trobava la força per dir ‘bé, si ell pot jo també’. Però desgraciadament després no va ser així. Tanmateix has ajudat molta gent i estàs ajudant molta gent amb un missatge parlant des de la normalitat».

Pau Donés
Pau Donés | CNN en Español

 

Pau Donés, un gran exemple per afrontar el càncer

El cantant ha escoltat amb atenció la intervenció de Toñi Moreno, assentint amb el cap i ràpidament ha volgut explicar la seva pròpia experiència: «Bé, una mica ho faig per això. Recordo anant a una sessió de quimio, em va parar una senyora molt gran pel carrer, em va fer un petonet i una abraçadeta i em va dir: ‘Molt bé, eh, xato’ i jo, ‘Per què?’ i em va dir ‘perquè jo tinc càncer des de fa deu anys i no li he dit res ni a la família ni a les amigues perquè no vull preocupar-los, i com he vist que tu ho has fet públic i tal, aquest diumenge passat vaig fer un dinar a casa amb tots i ho vaig comentar. I no saps el pes que m’he tret de sobre’».

A més, Pau Donés també ha compartit que cada cop que ha d’anar a fer-se la quimio es disfressa, es posa gorres de ‘sky’ o barrets mexicans. A més a més, ha assegurat que li és suficient amb fer riure tan sols una persona que hagi d’afrontar el mateix que ell. Finalment, Pau també va recordar-se’n d’aquells malalts que ja han mort i ha dit que les seves accions són les que es queden.


Comentaris

envia el comentari