Toñi Moreno.

Toñi Moreno, enfonsada en saber que el que li han fet a la seva filla no té solució

Moreno, commocionada després d'un gir inesperat dels fets

Toñi Moreno és una presentadora coneguda per tothom, que fa tot just dos anys es va convertir en mare per primera vegada.

La presentadora de Déjate querer és una gran mare. I així ho han anat comprovant els seus seguidors a través de tot el temps que fa que comparteix la seva vida amb la petita Lola.

Sobre la seva filla, Toñi Moreno ha parlat moltes vegades i sempre explica com li va canviar la vida des que va néixer fa dos anys i mig.

Fa unes hores, Moreno s'ha referit a la seva filla Lola, com sol fer moltes vegades a través de les xarxes socials.

Toñi Moreno s'emociona com mai després del que va passar amb la seva filla

En aquest cas, Toñi s'ha emocionat del tot. I tot després que el padrí de la seva filla, Federico Cuenca, fes un homenatge a la nena. Sens dubte, aquest és un detall per a tota la vida.

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno s'ha emocionat després de veure l'homenatge que li han fet a la seva filla. | Europa Press
 

Estem parlant d'un tatuatge amb el nom de la filla de la presentadora de Déjate querer. I és que aquest s'ha tatuat a l'avantbraç el nom de la petita.

Així deia el missatge de Federico que ha publicat fa unes hores al seu compte d'Instagram. «El nom de la meva nena, el més bonic», escrivia emocionat el padrí de la menor.

Com a resposta a aquesta bonica dedicatòria, Toñi ha estat molt generosa amb ell. I li ha tornat el post amb un altre on publicava la mateixa imatge que el padrí de la seva nena.

«El padrí de la meva nena s'ha tatuat el seu nom. Què faig? Li compro un pis o em caso amb ell?», es preguntava la veterana periodista andalusa.

El tatuatge que diu moltes coses

Els comentaris no s'han fet esperar i la publicació s'ha fet viral amb quasi 7.000 likes i nombrosos missatges. Per exemple, els d'Isabel Rábago o Angélica Delgado, la dona d'Alonso Caparrós. «Lola és una meravella, com la seva mami», deia el missatge de Rábago.

Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno ha rebut amb satisfacció el detall sobre la seva filla per part del seu padrí. | GTRES
 

Toñi no podia evitar les llàgrimes veient l'homenatge que li havien fet a la seva filla Lola, a qui va tenir ella sola en plena pandèmia. A la presentadora, de 46 anys, no se li obliden els moments tan durs que va viure durant el seu embaràs i, sobretot, després de donar a llum.

Això sí, estima molt la seva petita, que va arribar al món a principis del 2020. «La veig i dic, amb l'any i mig que té és independent, divertida, dorm, menja tot, jo no em puc queixar, si em queixo... és una nena fàcil. És molt alta, a mi no se m'assembla», explicava fa mesos en to de broma.

I és que Lola ha canviat substancialment la vida de Toñi Moreno. La comunicadora diu que parla tan bé de la seva filla «perquè totes les mares ho fan». La veritat és que la seva filla va venir al món per «salvar-la i ensenyar-me el que és veritablement important o allò que és essencialment important», ha confessat.

Tot i que afirma que no vol ser «cap exemple» de res, Toñi està satisfeta amb el seu paper de mare i viu agraïda amb la seva filla.

Tot i les seves obligacions laborals, la veritat és que la presentadora intenta passar tant de temps com sigui possible amb ella. «Anem juntes a tot arreu, també al gimnàs», revelava fa un temps en una entrevista.