Toñi Moreno.

Toñi Moreno envia un avís als seus amics després de ser víctima d'un robatori

La presentadora ha posat en alerta els seus contactes

Toñi Moreno s'ha emportat un bon disgust després que li hagin robat el mòbil. Fet que ha anunciat els seus seguidors a través de xarxes socials.

«A tots els meus contactes… m'han robat el mòbil aquest matí. Així que fins que aconsegueixi un altre… tingueu paciència. Bon dia a tots», compartia a Twitter.

L'objectiu de la presentadora era alertar els contactes per si els delinqüents aconseguien desbloquejar el mòbil.

Malgrat que el problema més gran són les dades privades que pogués tenir guardades al dispositiu.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno al plató de 'Viva el Verano' | TELECINCO

Avui dia, fem servir i depenem del mòbil per a tot, tenint guardats molts contactes i informació important de la feina.

Just per això, perdre'l pot suposar veure envaïda la nostra privadesa, en el cas d'aconseguir accedir al dispositiu: imatges, dades…I més quan es tracta d'un personatge conegut, que s'ha de cuidar encara més.

Per sort, sembla que Toñi o bé ha recuperat el mòbil o ja se n'ha fet amb un altre. I és que no trigava a tornar a les xarxes socials, on es manté molt activa.

Toñi Moreno gaudeix del seu envejable moment professional

Així, la presentadora no té cap problema a compartir aspectes sobre el seu dia a dia, sigui personals o relacionats amb la seva feina.

De lluny és sabut que l'andalusa està molt enfocada a la seva faceta com a mare i gaudeix de cada moment al costat de la petita Lola, la nena dels seus ulls.

I, professionalment, a Moreno tampoc li va gens malament, ja que Mediaset hi ha confiat per posar-la al capdavant de Secret Story.

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno està gaudint d'una gran etapa professional | Europa Press

Això, malgrat que les xifres d'audiència no acompanyen. Tot i que també presenta Gente Maravillosa, programa molt exitós que s'emet tant a Telemadrid com a Canal Sur.

Toñi s'ha convertit en una de les presentadores més estimades per l'audiència, i una bona prova és que no li falten els contractes de treball.

Així, sembla ser una de les seves grans apostes per als pròxims mesos, quan substitueixi Carlos Sobera a Volverte a ver.

El programa inicia una nova etapa i es transforma en Déjate querer, una gran aposta per aixecar les desastroses xifres d'audiència.

A més, aquest darrer any Toñi també donava molt a parlar després d'entrevistar en exclusiva Dolores Vázquez en un documental molt polèmic d'HBO.

Imatge de Toñi Moreno en un sopar amb amigues, entre elles Dolores Vázquez
Toñi Moreno amb Dolores Vázquez a un dinar | INSTAGRAM

Des d'un primer moment, l'andalusa s'hi involucrava molt amb el cas de Wanninkhof, amb què aconseguia molta repercussió.

I és que la presentadora s'ha mostrat sempre molt propera a qualsevol causa que necessiti el seu suport.

Per exemple, la recent crisi que s'ha desfermat arran de la guerra a Ucraïna.

«Avui només hi puc pensar. Déu meu quin dolor», escrivia coincidint amb la significativa data del 8M.

A més, mostrava el suport al país canviant la seva imatge de perfil i posant els colors de la bandera ucraïnesa.

Just a finals de l'any passat, Toñi s'enduia un altre gran ensurt. I és després de contagiar-se de Covid, va haver de tornar a casa seva en ambulància.

«Feia uns dies que tenia símptomes i després d'una PCR i quatre antígens seguits donant-me negatiu…», explicava.

Un ensurt que s'hi quedava simplement i que per sort no va anar a més.

«Em fan un antigen a Madrid i soc positiva. Em torno a casa en ambulància per no contagiar ningú i confinar-me. Em trobo bé. És com una grip una mica més forta».

Però que, lamentablement, l'obligava a allunyar-se de la filla durant un temps. «A la nena l'he enviat amb les meves germanes i la meva mare. Està feliç amb el seu cosí», assegurava.