José Antonio Avilés y Toñi Moreno en 'Viva la vida'

Toñi Moreno esclata en directe i expulsa un company seu del programa

El col·laborador ha abandonat les instal·lacions de Mediaset molt avergonyit

L'estiu no serà gens fàcil per a José Antonio Avilés a 'Viva la vida'. Si en un primer moment al·lucinàvem veient com Emma García  donava suport al col·laborador malgrat les grans mentides i estafes que va cometre i que van sortir a la llum gràcies a la seva participació a 'Supervivientes', ara sembla que  li ha sortit una nova enemiga que no està disposada a passar-li ni una.

A la primera setmana de la tornada de Toñi Moreno al programa dels caps de setmana, ja vam veure que no tenia especial afecte a Avilés i no dubtava a desmentir algunes de les informacions que donava i que es veien de lluny que estaven descontextualitzades i que no tenien veracitat. El que ell no esperava és el que passaria la tarda d'aquest passat diumenge.

Avilés interrompia els seus companys per dir que tenia una  exclusiva sobre les Campos. El col·laborador explicava que María Teresa Campos i Alejandra Rubio, la seva neta, estaven realitzant un reportatge per a una revista, on conversaven les dues en qualitat d''influencers'.

La presentadora escoltava la notícia i immediatament posava en dubte les paraules del col·laborador, decidint contactar directament per intentar diluir qualsevol confirmació d'aquest contingut, que s'hauria de publicar la setmana que ve a la revista 'Hola'.

Toñi Moreno convida José Antonio Avilés a abandonar 'Viva la vida'

La presentadora començava trucant a Maria Teresa Campos,  que desmentia rotundament haver participat en cap entrevista amb la seva neta. Seguidament, Moreno també contactava amb la pròpia Alejandra, Terelu Campos  i Carmen Borrego i totes tres desmentien també la informació d'Avilés, que seguia insistint en l'existència d'aquest reportatge.

Davant d'això, Toñi Moreno s'aixecava i deixava caure que el col·laborador hauria d'abandonar el plató per mentider, unes paraules que molestarien molt a Avilés, que acabaria abandonant les instal·lacions de Mediaset, visiblement molest amb les paraules de la presentadora estiuenca de 'Viva la vida'.