MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Toñi Moreno insta els seus col·laboradors a portar millors notícies perquè María Teresa Campos vegi el seu programa

La presentadora de 'Qué tiempo tan feliz' va dir a 'Chester' que preferia veure pel·lícules
María Teresa Campos a 'Chester' | Cedida

 

Fa una setmana va tenir lloc una interessantíssima i controvertida entrevista a 'Chester'. El programa va comptar amb la presència de Maria Teresa Campos i va donar molt de joc, sobretot, per què va acabar llançant, volent o sense voler, un parell pulles a dues companyes de treball. En concret les va llançar a Toñi Moreno i Ana Rosa Quintana, presentadores d'altres programes de la cadena Mediaset.

 

Toñi respon la pulla de Maria Teresa

Ana Rosa ja ha respost a les seves paraules i, ara, com informa 'Lecturas', ha estat Toñi qui ha volgut dir la seva. Durant l'entrevista que va concedir a 'Chester', Risto Mejide li va preguntar a Maria Teresa què feia els dissabtes i els diumenges a la tarda ara que ja no estava a càrrec de 'Qué tiempo tan feliz', el programa que durant molt de temps va presentar.

 

De la cancel·lació del seu programa, precisament, va sorgir el programa 'Viva la vida' de Toñi Moreno. María Teresa Campos no va vacil·lar i va explicar que es limitava a veure pel·lícules.

 

 

Durant l'últim programa de 'Viva la vida', Toñi va voler fer broma al costat dels seus col·laboradors Kike Calleja, Aurelio Manzano, Sandra Aladro i Pilar Vidal, dient que per a una tarda freda com aquella, el millor era veure una pel·lícula.

 

Tot seguit, tots es van posar a veure imatges de la nova temporada del reality de 'Las Campos' que es va filmar a Nova York. Ho feien veient crispetes i responent de forma enginyosa al comentari de Maria Teresa; per si fos poc, Toñi ha afegit: «Els col·laboradors heu de portar més notícies i més exclusives perquè Teresa deixi de veure pel·lícules i vegi aquest programa».

Toñi Moreno ha respòs a María Teresa Campos | Cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris