Toñi Moreno, obligada a retirar-se urgentment de la televisió

La periodista també es mostra preocupada pel seu canvi físic

Toñi Moreno ja encara la seva recta final de l'embaràs i compta els dies per a poder veure-li la cara a la seva filla Lola. Després d'agafar-se la baixa del programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa', el qual presenta a Cuatro, la periodista descansa ja a casa seva a Sanlúcar.

La paciència és la tònica general del seu dia a dia i, tot i que ella no la porta massa bé, està intentant esforçar-se i ser pacient per a donar-li a la seva filla la benvinguda que es mereix. Almenys així ho ha explicat ella mateixa en una publicació a Instagram on ha volgut compartir el seu estat amb els seus seguidors. 

Els evidents canvis físics arran del seu embaràs

D'altra banda, Toñi també ha mostrat la seva sorpresa en veure com li ha canviat la cara en aquests darrers dies. Els canvis en una dona embarassada són evidents i, per molt que es vulguin amagar, la prominent panxa dels últims dies de gestació fan inevitable que totes les mirades se centrin en ella. Ara bé, la periodista andalusa també ha manifestat importants canvis a la seva cara i expressió. Tal és així, que ella mateixa ha dit que: «No tinc la cara d'una altra?». 

Davant aquesta pregunta, han estat molts els seguidors que han volgut animar-la i fer-li veure que està molt afavorida per la seva espera més bonica. A més a més, Rosa Benito, l'ha volgut tranquil·litzar tot dient-li que: «Ja sí, canvi de lluna, i canvi de cara, el nas i boca es deformen, com a què s'engrandeixen més». No hi ha dubte que, després de quatre fills, Benito sabrà bé del que parla, així que només li queda confiar en les seves paraules i esperar que, després de l'arribada de Lola, la seva cara torni a ser la de sempre. Mentrestant, Toñi ha mostrat com ha quedat la bonica habitació de la seva primera filla.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari