Toñi Moreno deixa sense paraules Jorge Javier Vázquez amb un secret

La presentadora ha estat d'allò més sincera

Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno ha fet una confessió íntima a Jorge Javier | Instagram

Aquests dies, Toñi Moreno es convertia en notícia perquè ha patit un revés professional. I és que Mediaset ha decidit que deixi de presentar 'MYHYV'. Així, ha optat perquè sigui Jesús Vázquez qui la substitueixi al front d'aquest espai. Aquesta mesura ha estat un dur revés per a la gaditana. No obstant això, malgrat tot, ha intentat no perdre el seu sentit de l'humor.

Per això, no ha dubtat amb fer broma al respecte a la gala de 'La casa fuerte' on treballa com a col·laboradora. En concret, ho ha fet amb el presentador, Jorge Javier Vázquez. I és que es porten molt bé, d'acord amb les imatges que comparteix ella en el seu compte d'Instagram. Exactament, han protagonitzat un moment molt divertit quan li ha revelat a ell un aspecte molt íntim.

Toñi Moreno se sincera

L'andalusa ha volgut aprofitar la seva presència a la gala de l'esmentat reality per acomiadar-se de 'MYHYV'. I ho ha fet dient: «Ha estat una etapa preciosa. He treballat meravellosament bé amb un equip genial amb el que he après molt. La meva ment era així de petita i m'han ensenyat a ser més tolerant. Vaig entrar sent bastant antiga».

Després d'aquesta afirmació, Jorge Javier ha manifestat que no tenia aquest concepte d'ella. I davant d'això, Toñi Moreno li ha replicat que és que al llarg de la seva vida ha tingut poques relacions sentimentals. Així, ha dit: «Les puc comptar amb els dits d'una mà. Sóc súper-antiga, no com tu que surts per aquí. (...) Sóc molt tolerant amb els altres, però amb mi no».

Toñi Moreno i Jorge Javier Vázquez llançant petons
Toñi Moreno i Jorge Javier Vázquez han protagonitzat un moment divertit | Instagram

Aquestes paraules han portat a el presentador a treure el seu sentit de l'humor i ho ha fet manifestant: «Per la teva vida no han passat més de cinc persones? De veritat? Però, i com et van deixar treballar a Mediaset?». Una pregunta, aquesta última, que ha estat contestada per ella amb molta 'conya': «Vaig enganyar a Paolo Vasile, li vaig dir que era molt moderna».

D'aquesta manera, Toñi Moreno posava positivitat i desimboltura davant la seva marxa de 'MYHYV'. No obstant això, no cal passar per alt que, malgrat tot, està feliç perquè tornarà a 'Viva la vida'. Aquest va ser el primer programa que va presentar a Telecinco  i ara tornarà per substituir Emma García  durant l'estiu.


Comentaris

envia el comentari