Toñi Moreno viu el seu pitjor moment: «No queda altra»

La presentadora s'ha sincerat al seu canal d'Mtmad

Toñi Moreno a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
La presentadora s'ha sincerat al seu canal d'Mtmad | Telecinco

La vida de Toñi Moreno ha donat moltes voltes aquest últim any. Primer va ser mare per primera vegada amb 47 anys i ara ha vist com Mediaset li treia de les mans el seu últim programa, 'Mujeres y Hombres y Viceversa', format on se la veia completament còmode i adaptada.La presentadora està ara al capdavant de 'Viva la vida', mentre Emma García està de vacances. Cal recordar que Toñi va ser la primera presentadora d'aquest programa i que ara s'ha de conformar amb el rol de substituta.Toñi Moreno està vivint el seu pitjor moment professional des que va començar a treballar a Mediaset. La presentadora s'ha volgut sincerar en el seu canal d'Mtmad i ha explicat coses que han deixat perplexos a molts dels seus seguidors. En definitiva, l'andalusa està dolguda amb la cadena pel fet de treure-li programes. Primer va ser 'Viva la vida' i ara li ha tornat a passar amb 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. La història es repeteix.

 

«Jo vaig estudiar un any per ser 'coach', perquè pensava dedicar-me a això si la televisió no em readmetia després que em fessin fora d''Entre todos' (TVE) i em quedés sense feina. Al final, mai m'he dedicat a ser 'coach' professional, però m'ho aplico a mi mateixa», ha explicat en el seu canal. La presentadora ha reconegut que necessita la seva pròpia ajuda per ser forta i assimilar tot el que li està passant a Mediaset.


Segueix a la banqueta de Mediaset

De moment Toñi Moreno té un gran contracte amb Mediaset, l'única cosa que falla és la falta d'oportunitats i la poca confiança que sembla que dipositen en ella. «A la televisió també s'estan donant molts canvis, així que el més important de tot és intentar tenir seguretat en tu mateixa», ha confessat la presentadora, donant a entendre que malgrat que l'hagin relegat de 'MYHYV' continuarà lluitant i tenint esperances.«Jo ara mateix estic en un moment de canvi. Estic en un equip de futbol que es diu Mediaset i, de sobte, l'entrenador ha decidit asseure'm a la banqueta i que surti Messi a jugar, perquè Jesús Vázquez és Messi», ha dit també la presentadora a Mtmad. Actualment Toñi té clar que el seu rol a la cadena no és el que sempre ha desitjat. L'única cosa que li dona esperances és seguir amb la il·lusió de sempre i esperar que Mediaset li ofereixi el programa que tant necessita.


Comentaris

envia el comentari