YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

👉 Catalunya preveu vacunar 500.000 persones a la setmana durant la vacunació massiva

Una estrella de Telecinco trenca a plorar després de llegir l'últim post d'Álex Lequio

L'última carta d'Álex Lequio ha deixat amb el cor trencat a més d'una persona

Àlex Lequio somrient amb el seu gos
Toñi Moreno trenca a plorar després de llegir l'últim post d'Álex Lequio | Instagram

El passat 13 de maig tots els diaris obrien amb una de les pitjors notícies: Álex Lequio havia mort. El jove va perdre la batalla contra el càncer després de dos anys de lluita, i només amb 27 anys es va acomiadar de tots els seus familiars i amics, deixant-los devastats.

 

L'últim missatge d'Álex Lequio

Una de les persones que va quedar amb el 'cor malferit' va ser Ana Obregón, qui envoltada aquests dies d'alguns dels seus éssers estimats ha decidit compartir, des del seu dolor, l'última carta que Álex va escriure en el seu telèfon reflexionant sobre la vida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fa un mes vaig trobar al teu mòbil l'últim post que vas escriure. No vas tenir temps d'acabar-ni de pujar-lo. He dubtat molt si fer-ho, però es que tu volies fer-ho. Avui ho comparteixo amb tots vosaltres de part de Aless des del cor mutilat d'una mare: "El problema més gran de l'ésser humà - i el meu fins que em van dir que tenia càncer - és la manera d'entendre la felicitat, de ser feliç. M'he passat 27 anys de la meva vida intentant ser el millor estudiant, graduar-me en la millor universitat, muntar empreses i sentir-me un cowboy de l'capitalisme, sempre ancorat en el 'més és millor.' Tot preciós i bonic fins que un dia et donen la notícia i no saps quants mesos et queden de vida. En un obrir i tancar d'ulls, t'adones de la importància del 'temps.' Millor encara, t'adones com i amb qui vols invertir. Quantes vegades no he estat amb la meva xicota per quedar-me enviant correus fins a les 3 del matí? Quantes vegades he anat a jugar amb la meva germaneta petita? Quantes vegades hauré anat a veure la meva mare? Quantes l'he penjat? Quantes invitacions rebutjades a el cinema amb el meu pare? Quantes? QUANTES ????? No sóc ningú per donar-te un consell però potser, Déu no ho vulgui, un dia rebis una trucada de l'hospital després de fer-te 1 tac, una placa o una anàlisi de sang, convidant-te a tancar una cita amb urgència. Potser aquest dia se senten 7 metges davant teu i 'bum' totes aquestes metes per ser un as s'evaporen. A la fi només et portes el temps i l'amor que has dedicat a les persones que vols, a les què ... "@alessandrolequiojr PDT. El meu Aless, tant de bo ho hagués llegit abans que partieras per dir-te que has donat tant d'amor en aquesta vida; als teus amics, a la teva núvia, a la teva família i sobretot a mi, que necessitaria 1 milió de vides per agrair-t'ho. El teu missatge arribarà a el cor de moltes persones. # Alessforever

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

«El problema més gran de l'ésser humà —i el meu fins que em van dir que tenia càncer— és la manera d'entendre la felicitat, de ser feliç», comença el jove, «tot preciós i bonic fins que un dia et donen la notícia i no saps quants mesos et queden de vida. En un tancar i obrir d'ulls, t'adones de la importància del temps. Millor encara, t'adones com i amb qui vols invertir-lo», continua, «al final només t'emportes el temps i l'amor que has dedicat a les persones que estimes».

 

Toñi Moreno s'enfonsa en directe

El jove sempre reflexionava intensament sobre la importància de passar temps amb les persones a les qui de veritat estimes, un missatge que més d'una vegada ha posat una llàgrima en els cors de tots.

 

El carisma i la personalitat lluitadora d'Álex, juntament amb les seves intenses reflexions sobre la vida i el record de l'amarga notícia de la seva mort, va deixar trencada a Toñi Moreno en llegir les seves paraules a 'Viva la vida'.

 

Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno s'ha ensorrat en directe en llegir l'última carta d'Álex Lequio | Diezminutos.es

La presentadora es va sentir sense forces per continuar el programa. «Perdoneu-me, però amb aquest tema no puc», va confessar. «Ell era una meravella, ens ha donat una lliçó de vida, jo he plorat molt la mort d'Álex, era un ésser extraordinari, d'aquelles persones que fan que aquest món sigui millor», va declarar Toñi entre llàgrimes.

 

«Un xaval tan jove, tan ple de vida, que tingui aquesta visió d'escriure aquest últim missatge... Que l'important en la vida són les petites coses, la saviesa que t'arriba quan veus que és el teu final... És meravellós», va reflexionar la presentadora que, a més, va acabar enviant un missatge a Ana Obregón : «T'estimem, et necessitem»


Comentaris

envia el comentari