Toñi Moreno.

Toñi Moreno i els problemes familiars que han provocat la dolorosa separació

Toñi ha comprovat que s'ha acabat l'amor

Toñi Moreno és una de les cares més estimades de la televisió, perquè és l'única que pot descobrir els grans secrets dels famosos. L'última a concedir-li una entrevista ha estat l'actriu Desy Rodríguez, coneguda per la seva participació a Supervivientes 2022. S'han assegut a parlar al plató de Déjate querer, programa que l'andalusa presenta amb èxit a Telecinco.

Toñi Moreno ha descobert que els problemes familiars han provocat la separació entre Desy i la seva mare, ja no hi ha amor entre elles. És més, fins i tot la concursant amenaçava d'anar-se'n del plató si la seva progenitora estava a prop dels estudis, ja que no en vol saber res. L'última cosa que va explicar és que quan era petita li va donar «una punyalada» que li va generar serioses conseqüències.

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno empatitza amb tots els convidats | Europa Press

«Tenia entre 10 i 11 anys i tinc una cicatriu, però ho vaig perdonar perquè jo era petita i vivia amb ella», va revelar a Sábado Deluxe. Però aquesta agressió no va ser l'única, així que va arribar un punt en què l'actriu va decidir apartar-se de la família i buscar-se la vida. «Jo crec que és dolenta i que ha patit sempre dels nervis», va comentar Desy al seu moment.

Toñi va comprendre que la situació no té remei i que mai podrà ajuntar la seva família, però va voler seguir investigant. I és que, Déjate querer, el seu nou programa, es dedica a propiciar retrobaments i donar sorpreses emotives, encara que amb l'actriu ha estat impossible. Rodríguez deixava clar que pararia l'entrevista si la seva mare entrava al plató.

Moreno entenia que la separació va ser dolorosa i respectava la voluntat de la seva convidada, per això va tractar el tema amb molta delicadesa. Gràcies a la seva sensibilitat ha descobert que la participant de Supervivientes 2022 encara no ha superat la mort del seu pare. Ell tampoc acceptava que fos una dona transsexual, però va tenir càncer i ella va decidir perdonar-lo.

Toñi Moreno està centrada en la seva filla

Toñi és una de les cares més amables de la premsa del cor, i per això s'ha guanyat el respecte de tots els periodistes. S'hi acosten per fer-li fotos i preguntes, ja que el públic vol saber com es comporta fora de la petita pantalla. A més a més, sempre respon amable a tots els reporters i mai ha tingut desacords amb cap paparazzi.

Primer pla de Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno viu un moment molt bonic | Europa Press

Moreno aprofita el seu temps lliure per gaudir de la platja amb la seva filla Lola, una nena que va ser famosa abans de néixer. Fent gala de la sinceritat que la caracteritza, fa uns anys va revelar que volia tenir un nadó. Així que, va anar informant del procés els mitjans i els seus seguidors perquè sempre ha pogut comptar amb el suport del gran públic.

Ara, les xarxes socials s'han fet ressò de l'última cosa que ha descobert: els problemes familiars de Desy Rodríguez. I és que, l'artista s'ha convertit en un personatge popular i tot el que hi tingui a veure està molt cotitzat. Ha confessat que es va separar de la seva progenitora fa anys i que no té gens d'interès a reconciliar-s'hi.

Toñi Moreno descobreix la crua realitat

Toñi està vivint un moment molt dolç i els espectadors estan encantats amb la seva presència als platós de Telecinco. És una periodista fonamental, prova d'això és que les entrevistes que realitza a Déjate querer es converteixen en el més comentat. Els experts en televisió valoren que tingui tants registres, ja que presenta programes de diferent índole.

D'altra banda, Moreno està d'actualitat perquè la seva amiga María del Monte s'ha convertit en un referent per al col·lectiu LGTBI. Ella té informació sobre Inmaculada, la dona que ocupa el cor de la cantant, però mai dirà res per respecte. És una persona lleial, mai ha traït el seu entorn i això és el que més valoren d'ella.