Toñi Moreno en un plató de televisión

Telecinco retorna a Toñi Moreno el programa que li va arrabassar

'Mujeres y Hombres y Viceversa' continua paralizat per la crisi sanitària

Els presentadors titulars de Telecinco estan començant aquests dies les seves vacances estivals i per aquest motiu, la cadena i les productores responsables dels diferents formats estan posant al capdavant dels programes altres professionals que fins ara ocupaven una segona línia mediàtica com a col·laboradors o bé, com a presentadors de programes secundaris.

Des de fa diverses temporades, Emma García presenta el programa dels caps de setmana de Telecinco, 'Viva la vida', que li va ser encarregat després que la cadena decidís apartar  Toñi Moreno del format per posar-la al capdavant d'un renovat 'Mujeres y hombres y viceversa'  a Cuatro.

D'aquesta manera, les dues presentadores es van intercanviar els programes per reanimar les audiències de tots dos formats, aconseguint el resultat esperat. Anteriorment, quan Emma García se n'anava de vacances, la seva substituta era Sandra Barneda, que sense tenir un programa durant la temporada regular s'encarregava d'amenitzar el programa dels caps de setmana.

En aquesta ocasió, la catalana no podrà substituir García, a causa que es troba a punt de començar a rodar la segona temporada de l'exitós 'reality', 'La isla de las tentaciones'.

Davant d'això, Telecinco  ha hagut de buscar un altre relleu a Emma García  i, en cas de confirmar-se l'exclusiva publicada per 'Yotele', estaríem davant d'una novetat insòlita. Toñi Moreno tornaria molts aviat a 'Viva la vida', el programa que va presentar durant un any i mig i que ara sembla que recuperarà per substituir la seva companya Emma García.

Aquest canvi s'hauria confirmat després que la tornada del programa de l'amor, 'Mujeres y hombres y viceversa', segueixi paralitzat a conseqüència de les fortes mesures de seguretat instaurades per la crisi sanitària.

Recupera el programa que li van arrabassar

Tot i que l'entrada d'Emma García a 'Viva la vida' va ser tot un enrenou a la cadena, la jugada estava pensada per rellançar la marca de 'Mujeres y hombres y vicerversa' que, després de canviar d'horari i modificar el seu contingut, no acabava de funcionar a causa del gran desgast que arrossegava.

En aquell moment es va decidir canviar de presentadora i apostar per Toñi Moreno, fins ara vinculada a un públic molt més adult però que finalment ha aconseguit fer-se un lloc dins del programa juvenil de la cadena petita de Mediaset, alternant-lo també amb aparicions en els debats dels 'realities' de la cadena.