Primer pla de Toñi Moreno somrient

Toñi Moreno es refugia amb una bona amiga després de demanar ajuda per la seva filla

Toñi Moreno sap en qui confiar

Toñi Moreno sempre ha estat una persona molt curosa amb la seva vida personal. Durant tots els anys que porta treballant al món televisiu, són comptades les ocasions en què ha desvelat alguna dada de la seva intimitat. Tot i això, hi va haver un moment en què no va tenir problemes a mostrar tot l'amor que sent per una de les persones més especials de la seva vida.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno es troba en un dels moments més feliços de la seva vida | TELECINCO

I és que, durant tots aquests anys, la presentadora de Solo déjate querer ha tingut el suport de tots els seus éssers estimats. El 21 de gener del 2019, Toñi Moreno va aconseguir fer realitat un dels seus grans somnis: convertir-se en mare.

Tot i que aquest camí no ha estat gens fàcil per a ella, per sort ha comptat amb l'ajuda de tots els seus familiars i amics. Per aquest motiu, la presentadora  sempre s'ha mostrat molt agraïda per les persones que han estat al seu costat, tant en els bons com en els mals moments.

Toñi Moreno ja no s'amaga

Toñi Moreno sempre ha sabut estar molt ben envoltada i, encara que no li agrada gaire presumir de les seves amistats, en 2011 va decidir trencar el silenci per mostrar tot l'amor que sent cap a la seva amiga més especial.

El 13 de febrer d'aquell any, la de Sanlúcar de Barrameda va anar a les xarxes socials per celebrar una data molt especial. Al costat de diverses fotos de la seva joventut, la televisiva ens va presentar Leticia, la seva altra meitat.

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno dedica unes paraules emotives a la seva amiga més especial| Europa Press

Aquestes dues dones es van conèixer mentre estudiaven la carrera de dret i des de llavors es van convertir en inseparables. Tant és així que s'ha convertit en una de les persones més fonamentals a la vida de Toñi Moreno.

«Sara Carbonero, jo també tinc una Isabel Jiménez i sé com som d'afortunades. És aquesta amiga de l'ànima que et coneix en els teus pitjors dies i t'estima així, sense més ni més. La mateixa que t'acompanya en els teus moments més durs i s'alegra els teus triomfs com si fossin seus», va escriure a Instagram.

«La meva es diu Leticia Acedo, ens vam conèixer estudiant Dret a Cadis, i des de llavors mai em va deixar anar», va explicar a continuació.

I és que, Toñi Moreno no té prou mitjans per agrair a la seva amiga Leticia tot el que ha fet per ella. «Allà va estar els dies previs al part, quan més desprotegida i sola em sentia, quan el meu pare es va posar malalt... Bé, sempre», afegia.

«Ella és generosa, divertida, intel·ligent, graciosa. Es mereix que l'estimin i jo sento que de vegades no la cuido gaire. Aquest any, un dels meus propòsits és protegir la gent que estimo, així que... Leticia, bon aniversari, amiga. T'estimo i recorda que no ets la padrina de Lola, ets la seva fada padrina», conclou.

Toñi Moreno es guanya un nou enemic

Tot i les grans amistats que té a la televisió, Toñi Moreno s'acaba de guanyar una enemiga pública. I és que a la presentadora de Canal Sur no li va agradar gens escoltar el comentari que Susi Caramelo va deixar anar en la seva última visita a la televisió andalusa.

L'exconductora de Viva la vida va acudir a les seves xarxes socials per carregar contra la còmica, després que aquesta digués «vella» una de les maquilladores de la cadena.

Pla general de Susi Caramelo posant a un photocall del musical de Rey León
Toñi Moreno carrega contra Susi Caramelo | Europa Press

«Mira Susi, la que deies que era una vella de no sé quants anys… mira que m'agrades, però que desencertada vas estar», va escriure Toñi Moreno al compte de Twitter.

Com es podia esperar, Susi Caramelo no va trigar a respondre la presentadora per la mateixa via. «Si t'agrado m'imagino que serà pel meu humor, no pels meus assajos de filosofia. Espero que entenguis que la paraula vella no la vaig utilitzar pejorativament, sinó en clau còmica. El que sí que és desencertat és que se segueixi jutjant tant l'humor i als còmics», responia la còmica.

▶️ Nena Daconte explica cómo vivió el síndrome de la impostora