Toñi Moreno i María Teresa Campos es retroben i acaben amb els rumors

La presentadora de 'MYHYV' va poder entrevistar-la en el programa 'Un año de tu vida' de Canal Sur

Toñi Moreno i María Teresa Campos
Toñi Moreno i María Teresa Campos s'han trobat en el mateix plató | CatalunyaDiari.cat

Toñi Moreno ja està tranquil·la. L'actual presentadora de 'MYHYV' de Cuatro ja ha aconseguit retrobar-se i entrevistar a qui és el seu major referent en el món de la comunicació: María Teresa Campos. 

Han estat anys de rumors i d'informacions confuses entorn la relació que mantenien les dues periodistes. Les males referències van començar a circular quan Moreno va començar a estar al capdavant del programa 'Viva la vida', que substituïa al de '¡Qué tiempo tan feliz', que presentava la Campos. 

 

L'entrada de Toñi a Telecinco va suposar el comiat definitiu de la Campos

L'entrada de Moreno a Telecinco va suposar el comiat definitiu de María Teresa Campos en la mateixa cadena i, per aquest motiu, tot apuntava al fet que la relació entre ambdues no era del tot bona. Però malgrat tots els rumors, Moreno sempre s'ha capficat en dir que, per a ella, la Campos és tot un referent del món de la comunicació i que li deu el seu saber fer davant les càmeres.

Ara, després de molt temps demanant-ho, Moreno ha pogut ficar-se davant dels ulls de la que considera la seva mestra, entrevistar-la i acabar d'una vegada per totes amb els rumors sobre la seva mala relació. I això s'ha fet realitat al programa 'Un año de tu vida', que Moreno presenta a Canal Sur.

En el programa, que es grava cada dijous per emetre'l dies més tard, la Campos va poder veure's les cares amb una Moreno que l'esperava ansiosa per aclarir i dubtes i sentenciar una onada de rumors que fa anys les persegueixen.

Una vegada enregistrat el programa, Moreno no va dubtar en fer una publicació al seu perfil d'Instagram en el que deia: «Aquesta senyora em va ensenyar tantes coses sobre una passió compartida: la comunicació... que la nostra història havia d'acabar... o començar, com ja veureu el dilluns en @canalsurradiotv a #UnAñodetuVida. L'estimo, amb el seu geni i la seva genialitat, amb el seu humor i el meu amor, amb el seu talent i les meves ganes d'aprendre. La jefa va venir amb ganes de demostrar que la darrera paraula la té ella».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Os espero esta noche en #UnAñodetuVida de @canalsurradiotv. Feliz semana !!!!!!!

Una publicación compartida por Toñi Moreno (@tmoreno73) el

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari