José Antonio Avilés y Toñi Moreno en 'Viva la vida'

La famosa que ha 'boicotejat' Toñi Moreno en la seva tornada com a presentadora de 'Viva la vida'

La col·laboradora s'ha mostrat molt dolguda amb el programa de Telecinco

Toñi Moreno ha tornat a presentar 'Viva la vida', substituint a  Emma García durant les vacances, i ha viscut un moment tens amb Makoke. La famosa, que exerceix com a col·laboradora del programa, ha plantat Toñi en el seu primer dia i no ha acudit a la seva cita de dissabte. El motiu? Que es troba molt enfadada pel que s'ha revelat en aquest espai de Telecinco. En concret, la malaguenya, que segueix en conflicte ambKiko Matamoros, està molesta per la qual cosa s'ha parlat de la seva nova relació.

Problemes només estrenar-se com a presentadora d'estiu

Només començar el programa d'ahir, Toñi Moreno donava a conèixer que la cadira que ocupa Makoke estava buida. I tot això, perquè l'ex de Matamoros estava dolguda perquè s'hagués tret a la llum la seva nova 'il·lusió' així com perquè s'havien enviat reporters a seguir-la a  Eivissa.

Així ho reconeixia ella mateixa en una conversa telefònica que havia mantingut amb els redactors: «M'heu fet molt de mal. Amb quina cara em presento jo ara en un plató en què se m'ha traït?». I és que també reconeixia que no li havia agradat que el programa emetés uns missatges de WhatsAppque s'havia intercanviat amb el seu noi. Missatges privats que havien tingut lloc durant un dels programes  anteriors.

Abans de res el que ha passat, Makoke no va dubtar a exposar que es plantejava si seguir treballant com a col·laboradora en aquest espai: «He de treballar, és clar que sí, però no a qualsevol preu». Els reporters de 'Viva la vida' es van dirigir ahir fins a la casa de la col·laboradora a Madrid. I aquesta no va dubtar a sortir a atendre'ls i així va ser com va explicar a Toñi Moreno com se sentia.

Makoke va tornar al plató de 'Viva la vida', i ningú va tocar el tema de la parella

En concret, va començar llançant una gran retret: «Em vau fer sentir com si estigués despullada al mig del carrer». Així mateix, ha reconegut que el director del programa, Raúl Prieto, li havia cridat diverses vegades per demanar-li disculpes. Tot i això, ha manifestat que necessitava temps per oblidar el que havia passat: «Que jo vengui la meva vida no vol dir que no pugui tenir privacitat».

En aquest punt, semblava que la reconciliació entre les dues parts era impossible. No obstant això, finalment la presentadora va convèncer Makoke perquè pugés al cotxe que li anava a manar producció i anés a la feina. Això sí, un cop al plató no es va tornar a fer esment al que ha passat i no se li va preguntar a la malaguenya pel seu xicot. Nuvi de què se sap que té uns 50 anys i que ha estat amb ella a les Pitiüses.