Toñi Moreno.

Toñi Moreno sorprèn confirmant la separació

Toñi Moreno ha fet servir les xarxes socials per comunicar el pas tan important que ha decidit fer

Toñi Moreno es troba gaudint d'un moment de plenitud a la televisió, gràcies a la seva feina a Canal Sur i a Telecinco. Personalment, està centrada en la cura de la seva única filla, Lola, que a l'agost farà els dos anys. La nena és el pilar de la seva vida i ara ha decidit que ha de fer un pas important en relació amb ella.

Ha comunicat que creu que ha arribat el moment que totes dues deixin de dormir juntes. Sí, que la menor tingui la seva habitació. Però no sap ben bé com fer-ho i ha demanat consells als seus seguidors.

Toñi Moreno vol 'separar-se' de Lola

La presentadora gaditana va tenir la seva filla amb 47 anys després de superar molts obstacles durant el camí, com va arribar a relatar en un llibre. El seu somni era ser mare, ho va aconseguir i ara està encantada. I és que la menor ha esdevingut la raó de la seva existència.

Toñi Moreno
Toñi Moreno ha demanat ajuda en un assumpte relacionat amb la seva filla Lola. | INSTAGRAM

Això sí, com explicava recentment, no és gens fàcil ser mare soltera. Situació que li fa haver d'enfrontar-se com pot a determinades situacions pròpies de la maternitat. I precisament una d'aquestes és la que ara la té preocupada, com ha revelat.

Tan natural i sincera com sempre, Toñi ha decidit compartir amb els seus seguidors el moment en què es troba amb la nena. Ha escrit a les seves xarxes: «Bon dia, com camineu per aquí? Jo avui he dormit sense la Lola i el llit se'm feia enorme. Estic pensant ja a muntar-li la seva habitació a part, però estem totes dues tan a gust juntes!». En aquest punt, ha volgut demanar consell als seus fans. Ho ha fet preguntant: «Com creieu que ho puc fer perquè no sigui dramàtic?».

Toñi Moreno rep diverses recomanacions

L'andalusa necessita ajuda i recomanacions en relació amb el fet de començar a dormir separada de la seva filla. I els seus incondicionals no han dubtat a donar-li algun consell perquè pugui assolir l'esmentat propòsit sense problemes. Per exemple, li han dit: «Jo li muntaria la seva habitació perquè ella tingui la possibilitat d'escollir i després ja s'aniria veient».

«Podeu continuar dormint juntes el temps que us demani el cos. Aquesta etapa és curta. Jo la vaig gaudir molt, però per a ells tenir la seva llitera pròpia també és important».

També li han exposat punts de vista com «cada nen té el seu ritme així que no t'estressis i si estàs a gust amb ella, doncs gaudeix-la» i «Jo li diria alguna cosa. Li explicaria que les princeses dormen soles a les seves habitacions i que les cuiden molts angelets».

Fins i tot n'hi ha que han fet broma per aconsellar Moreno. Per això missatges com: «Anant-te'n tu a la seva habitació una temporada. Segur que als 15 és ella mateixa la que t'envia al teu».

Així mateix, no podem oblidar que també hi ha seguidors de Toñi que directament li han tret la idea del cap. Ho han fet amb comentaris com aquests: «Passa, dorm amb ella tot el temps que puguis» i «Aprofita, que després es fan grans i ja no volen dormir amb tu».

En aquesta mateixa línia se'n troben d'altres: «Segueix dormint amb ella, després se n'anirà soleta i ploraràs pels racons. La meva ja té 20 anys. Em retiro a plorar soleta en un racó».

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Després dels consells que ha rebut, no sabem què decidirà fer Toñi Moreno. | TELECINCO

Caldrà esperar per veure què ens explica la presentadora sobre què ha fet finalment amb aquest assumpte que la té preocupada.

▶️ Raphael rompe a llorar al recibir unas declaraciones sorprendentes