Toñi Moreno torna a estar castigada a Telecinco: Els motius de la seva humiliació

La presentadora exerceix ara com a col·laboradora de Mediaset

Toñi Moreno presentant 'Mujeres y hombres y viceversa'
Toñi Moreno segueix a l'espera de tornar a presentar 'MYHYV' | Telecinco

A l'espera que es tornin a reprendre els enregistraments de 'Mujeres y hombres y viceversa', després de la seva cancel·lació per la pandèmia per la Covid-19, han estat comptades les ocasions en què hem pogut veure a Toñi Moreno circulant pels platós de Mediaset.

Després de convertir-se en mare d'una preciosa nena anomenada Lola, l'andalusa tan sols ha participat com a col·laboradora a 'La Casa Fuerte', i tot sembla indicar que la cadena de Paolo Vasile encara no té clar on reubicar-la.

Possible substitució a 'Viva la vida'

Tot i que segons fonts pròximes a la cadena, Moreno podria acabar substituint Emma García a 'Viva la vida', el programa que va presentar durant un any i mig i que ara sembla que recuperarà temporalment. Des de la seva sortida del programa que conduïa, la sort de Toñi Moreno ha anat caient en picat tot i guanyar-se l'afecte i el respecte del públic, tant en el format presentat actualment per Emma García com en el seu pas per 'MYHYV'.

Mentre que Toñi Moreno ha anat perdent popularitat, Emma García, qui recordem que durant molts anys també va ser al capdavant de 'Mujeres y hombres y viceversa, ha corregut més sort gràcies a la seva faceta com a presentadora en el programa dels caps de setmana. Per contra, la de Sanlúcar de Barrameda fa mesos que no troba el seu lloc en la cadena.

La crisi del coronavirus ha condemnat Toñi Moreno,  qui no és capaç de veure quan serà la tornada del format. El dating-show portava diversos mesos donant dades pèssimes d'audiència, per la qual cosa Paolo Vasile va tenir l'oportunitat perfecta per eliminar-lo de la graella televisiva gairebé sense fer enrenou.

Tot i que està ocupant una cadira de col·laboradora a 'La Casa Fuerte', la veritat és que la cadena podria estar pensant en anomenar-la substituta d'Emma García mentre aquesta s'agafa les seves vacances d'estiu tan merescudes. Mentrestant, caldrà conformar-se en veure la presentadora en una faceta a la qual no ens tenia acostumats, la de col·laboradora de reality shows, amb la seva gran amiga Nagore Robles.


Comentaris

envia el comentari