Toñi Moreno.

Toñi Moreno es trenca en directe després d'escoltar una de les confessions més dures

Toñi Moreno ha viscut un dels moments més difícils de la seva carrera a la televisió

Toñi Moreno té una llarga trajectòria professional a la televisió que l'ha portat a viure tota mena de situacions davant de les càmeres. No obstant això, sens dubte, una de les més difícils que ha afrontat és la que ha experimentat a Déjate querer. El testimoni d'una de les convidades ha portat la gaditana a trencar-se del tot.

Després de conèixer la dura existència de la noia no ha pogut evitar plorar i mostrar empatia amb el seu patiment.

Toñi Moreno coneix la dura vida de Silvia

La presentadora ha acollit a l'última entrega del seu programa a Telecinco la cantant Rosa López. Però també ha rebut la visita de ciutadans anònims que han acudit al format amb un objectiu: recuperar algú de les seves vides. I aquest ha estat el cas de Silvia.

La noia ha assistit amb el clar propòsit de trobar el seu pare, a qui no coneix. Així, ha relatat per què mai no l'ha vist: «La meva mare es va quedar embarassada i el meu pare biològic se'n va anar. Ell tenia una altra dona que també estava embarassada».

Aquesta circumstància ha marcat la vida de la noia en tot moment. Una vida realment dura perquè la seva infància va estar plena de maltractaments. I és que la seva mare va iniciar una relació amb un home, que ella pensava que era el seu pare, que «em pegava si no menjava o si plorava».

Temps després la citada relació es va trencar i va ser llavors quan ella va saber que no era el seu progenitor. Tot semblava indicar que començava un camí més feliç per Silvia, però res més lluny de la realitat. La raó del patiment és que «la meva mare va estar amb diversos homes i jo els deia a tots pare, però cap va ser bo amb mi».

Les coses van empitjorar temps després, ja que la seva mare va acabar a la presó i ella va ser portada a un centre d'acollida.

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno s'ha emocionat per la dura vida de Silvia | Europa Press

Ara, amb 20 anys i després de passar tantes situacions complicades, ha acudit a Déjate querer per trobar per fi el seu pare. I ho ha fet exposant: «No vinc aquí amb retrets. Imagino que els seus motius tindria per no estar amb mi, però jo necessito sentir que tinc algú».

«La meva vida hauria estat diferent si hagués tingut una figura paterna. Sé que ell va venir a buscar-me, perquè així m'ho va dir la meva mare, però se'n va anar perquè el meu padrastre el va amenaçar. Tinc també la sensació que ha pensat en mi».

Toñi Moreno es trenca davant la situació

La gaditana ha sentit atenta la dura història de la noia i no ha pogut evitar trencar a plorar. Unes llàgrimes que s'han desbordat quan ha hagut de donar una trista notícia a la seva convidada. Li ha dit: «Ens vas demanar que el busquéssim amb les poques dades que t'havia donat la teva mare».

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi no ha pogut fer realitat el somni de la noia | TELECINCO

En aquest punt, li ha indicat que no l'han pogut trobar, però Toñi no ha dubtat a enviar-li un missatge a l'home. Ha manifestat: «En aquesta entrevista has conegut la teva filla i les seves intencions. Ella és aquí amb l'única intenció de conèixer-te i veure si té més família». «Tens el teu dret de buscar-la i també em dirigeixo als familiars que la vulguin conèixer», afegia.

Aquesta situació ha provocat el plor de Silvia, davant el qual Moreno no ha dubtat a exposar: «M'encantaria ser part de la teva família. Si t'hagués vist per la tele i fossis la meva filla o la meva germana, et buscaria». «El trobaràs, això no s'acaba aquí», comentava.