FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

URGENT

🔴 Dos nous contagis de coronavirus a Catalunya, sis en total

ÚLTIMA HORA

⚫️ Tres morts en un aparatós accident a la N-240 a Tarragona

Toñi Moreno treu el seu caràcter en una forta esbroncada a 'MYHYV'

Jenni i Martí van confessar que s'havien vist d'amagades i això no va agradar gens a la presentadora
Toñi Moreno es va mostrar molt disgustada amb la parella | Cuatro

 

Toñi Moreno ha encaixat molt bé com a presentadora de 'MYHVY', tan bé que es mostra tal qual és i pensa sense cap mena de problema. Un exemple d'això és l'esbroncada que els hi ha fet a Jenni i Martí, extronista i pretendent del programa que van acudir al plató per anunciar que ja no estaven junts.

 

Fins aquí tot bé, el problema va arribar quan van confessar que la seva relació havia començat abans que finalitzés el tron de Jenni. En aquest sentit, van explicar que s'havien vist amb anterioritat mentre Jenni seguia coneixent a altres nois al programa.

 

 

La raó de l'esbroncada de la presentadora

Aquesta confessió és la que va fer esclatar en ira a Moreno, la qual, no va dubtar en recriminar-los-hi la seva actitud a la jove parella. «Per a l'única cosa que jo estic aquí, pel que jo em guanyo el sou és per a garantir que el que la gent està veient a casa seva és veritat. Vosaltres dos, si heu fet el que heu dit aquí, sou els dos uns pocavergonyes», va dir la presentadora.

 

David va intentar explicar la situació a Toñi Moreno | Cuatro

 

 

En la mateixa línia, va continuar dient que: «Em dóna igual que em diguis que estaves enamorat, em dóna igual que em diguis que has tragat el més gran (...) Us vam preguntar mil vegades si les fotos del jacuzzi éreu vosaltres, vau dir mil vegades que no. Sou dos pocavergonyes». La tensió en el programa va començar a créixer i Moreno els hi va demanar que demanessin perdó a la gent i a la direcció del programa i no a ella.

 

Jenni es trenca en llàgrimes

Seguidament, Jenni no va poder aguantar la pressió del moment i va començar a plorar víctima de les seves paraules i actes. Lluny d'afluixar la corda, la presentadora va assegurar: «No m'estan fent llàstima les teves llàgrimes. Zero». Davant aquesta situació, Jenni va decidir abandonar el plató i va recriminar el tracte rebut per Moreno tot dient que: «A mi ningú em parla així. A mi no se'm tracta així».

 

Una vegada es van aconseguir calmar una mica els ànims, la presentadora va explicar que la raó de la seva esbroncada era perquè «aquest programa és tan bonic que embrutar-lo d'aquesta manera em sembla fatal». Està clar que, a partir d'ara, els pretendents s'ho pensaran dues vegades abans de saltar-se les normes d'un programa en el qual l'amor ha de ser l'únic protagonista.

 

Jenni no va poder aguantar la pressió i es va ficar a plorar | Cuatro

 

També et poden interessar...