ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Toni Soler es burla del vídeo d'Albiol on planta cara als okupes

A l''Està passant?' van fer un gag on els interlocutors de l'exalcalde de Badalona eren el mateix presentador a més de l'Òscar Andreu i en Jair Domínguez

Imatge d'arxiu del presentador i humorista Toni Soler
Imatge d'arxiu del presentador i humorista Toni Soler | TV3

No sembla que Xavier García Albiol hagi tingut l’inici de campanya per ser de nou alcalde de Badalona que desitjava. L’exdirigent del Partit Popular Català va anunciar, fa pocs dies, la seva renuncia a l’escó del parlament i a la presidència del PPC. Tot, per centrar-se en el seu desig de tornar a ser el batlle de la ciutat barcelonina. 

Un dels seus primers gestos com a alcaldable va ser penjar un vídeo a les seves xarxes socials on lluita a la seva manera contra uns okupes. L’exalcalde badaloní visitant un pis on demanava als seus ocupants que no fessin merder i on deia els amenaçava d'aquesta manera: «Com hi hagi soroll, tindrem un problema tots» . El seu missatge però, més que tenir un efecte positiu, sembla que ha provocat un gran nombre de bromes, entre elles les que va fer Toni Soler en el seu programa de TV3.

El programa revela quins són els 3 okupes del pis

El vídeo del polític català va ser un dels temes que van tractar en l'edició de l''Està passant?' del passat dimecres 10 d'octubre. En el programa satíric dels vespres, Soler va anunciar que «l'equip d'investigació del programa ha tingut accés al vídeo complet». En les imatges, vam poder veure com els interlocutors reals d'Albiol eren, a més del mateix presentador, l'Òscar Andreu i en Jair Domínguez. 

«No es pot entrar als pisos saltant si un no és el propietari o no el té llogat», la recriminació del líder popular cap als okupes és el primer que veiem. Just després, en Jair Domínguez es riu de la situació: «Amic aquí no comprem llibres». A continuació, és en Toni Soler qui es burla del polític exclamant: «Ets molt més alt que a la tele».  

«Fins i tot l’Albiol que viu a Les Corts l’estava sentint» 

La paròdia continua amb l'aparició en escena d'Òscar Andreu que demana als seus companys si poden «parlar una mica més fluix que no sento la música». Abans d'acomiadar-se de Xavier García Albiol, el presentador del programa va fer una última mofa: «Veieu com la música estava alta que fins i tot l’Albiol que viu a Les Corts l’estava sentint»


Comentaris

envia el comentari