IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toni Soler: «Les coses que faig estan contaminades per la figura televisiva»

El presentador assegura que sortir a la televisió «és alhora un reclam i un fre»

Ton Soler assegura que la seva figura televisiva l'ajuda però també el perjudica
Ton Soler assegura que la seva figura televisiva l'ajuda però també el perjudica | CatalunyaDiari.cat

Toni Soler és un dels presentadors del moment a Catalunya. Tant dirigint 'Polònia' com presentant 'Està passant' aconsegueix sumar grans dades d'audiència amb cadascuna de les seves emissions. No obstant això, sembla que el seu èxit televisiu també l'ha perjudicat en altres facetes professionals allunyades de la televisió.

«Les coses que faig que no són televisives estan contaminades per la meva figura televisiva per bé i per mal; és un reclam per una banda i un fre per l'altra perquè hi ha prejudicis en totes les direccions», ha confessat en una entrevista a ACN per parlar del seu nou llibre. «Hi ha una part de gent que només comprarà el llibre perquè m'ha vist per la televisió i una altra que no ho farà pel mateix motiu. En soc conscient i ho tinc assumit», afegeix.

Toni Soler publica un llibre sobre la mort del seu pare

El presentador insisteix en que la seva imatge televisiva l'ajuda però també el perjudica. «Ja m'ha passat amb tot el que he fet», confessa, fent referència a la revista que edita o als dotze llibres que ha publicat fins ara. L'últim d'ells, 'El tumor', ha vist la llum aquest 14 de novembre i segurament sigui el més personal.

En aquesta última publicació, Toni Soler recorda la mort del seu pare quan només tenia 16 anys i reflexiona sobre com en l'adolescència «s'enfronta a qüestions rellevants de la vida quan encara no té les eines necessàries per fer-ho». Un llibre que li fa «molta il·lusió» haver escrit després de tants anys i on parla d'un tema tan personal com «és la mort del pare i la manera de pair el dol quan ets adolescent».

La dificultat dels homes per expressar els seus sentiments

Soler assegura que el llibre «és molt masculí» en el sentit que «parla de la dificultat dels homes, siguin pares o fills, per transmetre les emocions a causa d'un excés de zel en l'exercici de la masculinitat». En aquest sentit, apunta que no és «un llibre de reivindicació dels homes, sinó que intenta explicar com el masclisme, que ha donat a molts homes una posició de superioritat en molts terrenys, els ha inutilitzat en la gestió de les emocions».

De fet, explica que ell mateix va preferir apartar la mort del seu pare en lloc d'afrontar-la: «Es va esvair el seu record i vaig contribuir al fet que el record s'esvaís perquè vaig bloquejar el record del meu pare per por al dolor». Per això el nom del llibre: «Vaig pensar que això era com un tumor, el mateix tumor cerebral que havia acabat amb el meu pare i estàvem parlant d'un altre tumor» que havia bloquejat el dol el record del seu pare.


Comentaris

envia el comentari