IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toni Soler imita el primer discurs en públic de la princesa Elionor

L'hereva de la corona espanyola era interpretada per Toni Soler i l’article llegit de la Constitució no era l’1, sinó el 155

Toni Soler imitant la princesa Elionor durant el seu primer discurs en públic
Toni Soler imitant la princesa Elionor durant el seu primer discurs en públic | Twitter / @estapassanttv3

Faristol vermell i fons blau. Amb una escenografia calcada a la del primer discurs de la petita Elionor, Toni Soler i l’equip de l’’Està passant’ van ironitzar sobre la situació i es van atrevir, fins i tot, a imitar la monarca espanyola. En aquest cas, però, l'hereva de la corona espanyola era interpretada pel director del 'Polònia' i l’article llegit de la Constitució no era l’1, sinó el 155.

«No n’aparento 13, no?», començava ironitzat Soler entre somriures mentre es disposava llegir l’article amb un rerefons d’allò més crític. «Si una comunitat autònoma actua de manera que atempta greument contra l’interès general d’Espanya, el govern podrà adoptar les mesures necessàries per obligar-la al compliment forçós de les seves obligacions», explicava un Soler que era interpel·lat per Jaïr Domínguez: «A veure si tanquem TV3!».

 

La princesa Elionor i el seu primer discurs

L’hereva de la corona espanyola va celebrar els seus 13 anys amb un esdeveniment d’allò més especial: amb el seu primer discurs. Elionor, davant la presència de la família reial i diferents personalitats de la política espanyola, va llegir l’article 1 de la Constitució.

Elionor i Felip VI, durant el discurs que ara Toni Soler ha optat per imitar
Elionor i Felip VI, durant el discurs que ara Toni Soler ha optat per imitar | CatalunyaDiari.cat

 

Acció que va ser aprofitada per Toni Soler i l’’Està passant’ per fer una crítica ferotge de la situació, predicant l’article 155 de la Constitució espanyola.

Toni Soler publica un llibre on parla de la inesperada mort del seu pare

Toni Soler ha escrit un llibre titulat ‘El tumor’, per parlar de la consternadora mort del seu pare, que va morir amb 55 anys quan ell tenia només en tenia 16. A través d’aquest, que sortirà a la venda el pròxim 14 de novembre, Soler explica la relació amb el pare perdut, parla sobre l'ambient que es respirava a la seva casa després d'aquest tràgic succés.

«Escriure aquest llibre m'ha costat 36 anys, és la demostració de com ens està costant als homes parlar i expressar les coses», deia el còmic en una entrevista a ‘Rac1’.  


Comentaris

envia el comentari