El periodista Toni Soler titlla el rei Felip VI de «residu»

També assegura que és «una reminiscència de temps passats» i que «ni entén ni vol entendre una part de gent important sobre la que teòricament regna»

Toni Soler ha titullar Xavier García Albiol i el rei Felip VI de «residus»
Toni Soler ha titllat Xavier García Albiol i el rei Felip VI de «residus» | TV3

El periodista Toni Soler està acostumat a protagonitzar polèmiques, i aquest cop s'ha vist envoltat per una ben grossa. El director de 'Polònia' i presentador d''Està Passant' ha concedit una entrevista al 'Nacional', en la qual ha parlat sobre la seva experiència a la televisió pública, el que pensa sobre el procés català i sobre algunes de les figures polítiques del moment.

En aquest sentit, Soler ha intentat definir amb poques paraules què són o què representen líders com Pedro Sánchez, Mariano Rajoy, Inés Arrimadas o Xavier García Albiol. Sobre aquest últim, el periodista ha assegurat que és «un residu», que «per sort ja ha acabat». 

Però això no han estat les úniques paraules polèmiques de Soler, i és que també ha titllat de «residu» el rei Felip VI, sobre qui ha afegit que «costarà més que passi». «Una reminiscència de temps passats i una persona que ni entén ni vol entendre una part de gent important sobre la qual teòricament regna», ha continuat. Unes paraules que no han passat desapercebudes. 

Aniria de copes amb Mariano Rajoy

Sobre Carles Puigdemont, el director de 'Polònia' ha assegurat que «és massa d'hora per jutjar-lo», i que mereix «un gran respecte», en patir «les conseqüències de l'1 d'octubre». Pel que fa al nou cap de l'executiu català, Quim Torra, Soler ha indicat que és «una bona persona», tot i que ha confessat que no coincideix amb «la seva manera d'entendre la nació». 

Toni Soler aniria de copes amb Mariano Rajoy perquè és una persona «simpatiquíssima»
Toni Soler aniria de copes amb Mariano Rajoy perquè és una persona «simpatiquíssima» | Cedida

 

Sobre Mariano Rajoy, el periodista ha explicat que es tracta d'un dels pocs polítics amb qui soparia i aniria a prendre una copa, per la seva simpatia. «També és un possible corrupte i un presoner de la seva herència franquista, com tot el PP», ha afegit després. Finalment, sobre Pedro Sánchez s'ha limitat a indicar que té «el defecte capital del PSOE», i sobre Arrimadas ha dit que és «una persona intel·ligent i valenta», però que li fa por que estigui «disposada a tot per un vot». 


Comentaris

envia el comentari