IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Primera baralla entre dos concursants de 'Supervivientes'

Els crits i les faltes de respecte han estat els protagonistes des de l'inici del 'reality'

El format de 'Supervivientes' és criticat per les conseqüències físiques dels participants
Dos concursants de 'Supervivientes 2020' no han començat amb bona relació | TELECINCO

Supervivientes 2020’ ha començat amb tensió entre els concursants abans, fins i tot, d’arribar a l’illa. Mentre estaven a l’hotel d’Hondures, Yiya ha començat aplicant tècnica d'assetjament contra Rocío Flores i, per motius que encara es desconeixen, la concursant no deixa escapar ni una oportunitat per a enredar-se en batalles dialèctiques amb la filla d'Antonio David.

Apartada pels concursants de ‘Supervivientes’

Cap dels comentaris que fa Rocío agraden Yiya, que li recrimina les mirades, les paraules i, fins i tot, jutja les seves relacions personals, com la complicada relació que té la jove amb la seva mare, Rocío Carrasco. Arribats a aquest punt, la filla d’Antonio David no ha dubtat en parar-li els peus a la concursant, advertint-li que no parli de la seva família i que se centri en ella, que és la que està a ‘Supervivientes’.

La resta de concursants han castigat un dels companys perquè no formi part dels grups que s’han anat formant a ‘Supervivientes’. Així, cap ha dubtat a l’hora de triar Yiya perquè deixés de formar part de la colla, al·legant tots els problemes de convivència que ha generat des del primer dia en què tots van arribar a l’aeroport i van començar aquesta aventura per Hondures.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari