Torito demana entre llàgrimes deixar de ser el bufó de 'Viva la vida'

El col·laborador ha demanat que se li donin noves oportunitats a la televisió

Torito plora al plató de 'Viva la vida' el 5 de juliol de 2020
Torito demana entre llàgrimes deixar de ser el bufó de 'Viva la vida' | Telecinco

Torito, que és com es coneix a Quique Jiménez dins el món de la televisió, fa divuit anys que està lligat a Telecinco, on durant una època es va convertir en una de les seves cares més visibles gràcies a la seva extravagància i els reportatges al carrer.

Els famosos devien posar-se molt nerviosos quan el veien arribar amb el micro de Telecinco, perquè Torito és únic fent que qualsevol persona pugui sentir-se incòmode en qualsevol situació. 

Avui dia, Torito segueix al peu del canó i segueix treballant a Telecinco, concretament com a col·laborador de 'Viva la vida', però el seu perfil ha passat a ser més baix i ja no explota tant la seva vena extravagant. 

Aquest diumenge, el programa va fer passar el seu col·laborador per les escales de les emocions, una secció on Emma Garcia navega per les emocions dels seus col·laboradors i els pregunta pels seus traumes i errors del passat.

Torito va parlar del confinament que va viure amb el seu fill i com aquesta època li ha servit per unir-se més a ell, reordenar les seves prioritats a la vida i veure què és el més important, la seva família: el seu marit i el seu fill

Poc després, el col·laborador va deixar veure els seus sentiments més profunds quan va fer una repassada per la seva trajectòria a Telecinco. Torito no se sent valorat per la cadena tot i que ja fa 18 anys que hi treballa. Se sent menyspreat i poc valorat i creu que mai se l'ha tingut en compte per presentar els seus propis programes, unes oportunitats que cadenes autonòmiques sí que li han donat, demostrant que està capacitat per a fer-ho. 

Segons va explicar, té més talent que per sortir només cinc minuts a la setmana al programa d'Emma Garcia per tornar a fer de bufó i fer temps fins que surti el següent convidat. De fet, ha confessat que se sent poc valorat quan la productora el truca per anul·lar les seves intervencions per donar temps a altres continguts. 

A més, encara que davant la càmera no ho sembli, Torito ha assegurat que és un home tímid i que això pot haver estat una barrera per a ell a l'hora de postular-se per realitzar altres tasques dins el programa i la cadena. 

Torito confessa que pateix una malaltia des de fa molts anys

Una altra de les confessions més íntimes que va fer va tenir relació amb la seva salut. Torito va explicar que molts cops veu al programa gent donant testimonis que en realitat «són una tonteria» mentre ell, que des de fa anys pateix una greu malaltia, només fa el ximple als reportatges.

El col·laborador va explicar que s'ha de medicar diàriament i que ha de passar revisions mèdiques amb periodicitat, però quan la presentadora va voler saber més sobre aquesta malaltia, Torito va preferir mantenir aquest tema al seu entorn més privat. 


Comentaris

envia el comentari