Rosa López y Torito en el momento de la caída

Torito i Rosa López cauen a terra i acaben fent 'twerking'

La divertida escena es va poder veure a 'Viva la vida' durant la gala Preparty d'Eurovisió 2019

Les connexions en directe sempre tenen un punt d'improvisació que, a vegades, regala als espectadors moments molt divertits. Precisament això va passar recentment al programa 'Viva la vida', el qual va voler retransmetre alguns dels moments que s'estaven vivint a la gala Preparty d'Eurovisió 2019. Aquest acte és un dels més esperats pels fans d'aquest certamen, ja que marca el compte enrere per celebrar el 18 de maig una nova edició d'aquest festival de música internacional.

Per aquest motiu, la presentadora Emma García va connectar en directe amb el reporter Torito, el qual va sorprendre l'audiència vestit de Salomé mentre cantava la popular cançó 'Vivo cantando' per recordar que fa 50 anys que Espanya va guanyar Eurovisió. Fins aquí tot correcte, però el moment més divertit de l'emissió estava per arribar.

El moment més divertit

Durant l'emissió, va aparèixer Rosa López, participant del mític festival l'any 2002, i Torito la va saludar amb una efusiva abraçada. Un gest que Rosa va respondre saltant damunt del reporter i provocant que els dos caiguessin a terra de manera sobtada. Però encara hi ha més, ja que davant d'aquesta incòmoda situació, la cantant va voler posar una mica d'humor i va començar a ballar una espècie de 'twerking' damunt de Torito.

Rosa López y Torito en el momento de la caída
Rosa López i Torito en el moment de la caiguda | Telecinco

Per la seva part,  Emma García i els assistents al plató de 'Viva la vida', van començar a riure com a conseqüència de l'escena que acabaven de veure. A més, la presentadora va afegir el següent.«Jo sempre penso que un dia m'acabaré estampant de la mateixa manera que Rosa».

Miki canta 'La venda'

Després d'aquesta divertida situació i de comprovar que els dos protagonistes estaven en perfecte estat físic, el programa va tornar a la normalitat i va mostrar altres moments de la Preparty d'Eurovisió 2019. En concret, el reporter va parlar amb el representant del festival d'enguany, Miki Núñez, el qual va ser seleccionat pels espectadors després de participar en la darrera edició d''Operación Triunfo'. Per tal de finalitzar la connexió en directe, el jove cantant català va entonar una part de 'La venda', el tema que defensarà a Tel Aviv el pròxim 18 de maig.