TV3

Carles Porta i TV3 confirmen la notícia més esperada sobre 'Crims': en dues setmanes

Porta ho ha confirmat a través de les xarxes

TV3 està d’enhorabona. El periodista, director, productor i guionista Carles Porta torna amb una nova temporada de ‘Crims’. L’exitosa sèrie de la cadena catalana torna el pròxim dilluns, 22 de febrer, i ho farà amb dotze capítols d’una hora de durada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La primera temporada de ‘Crims’ va consistir d’onze capítols que tractaven set casos recents a Catalunya que han tingut una gran importància mediàtica. Entre altres casos, van analitzar crims com l’assassí de Putxet o la Mataiaies, una dona que l’any 2006 va començar a assaltar àvies als seus domicilis.

‘Crims’, un programa que va més enllà dels assassinats

Però més enllà dels crims que han succeït durant els últims anys a Catalunya, el programa va més enllà i analitza el perquè d’aquestes tragèdies. La primera temporada de ‘Crims’ va acabar amb un capítol especial anomenat ‘Per què matem?’, on l’equip de Carles Porta analitza si realment tothom és capaç de matar. De la mà de psiquiatres, forenses, investigadors, jutges, policia científica i altres experts, ‘Crims’ analitza les raons que porten a una persona a assassinar, els seus ‘modus operandi’, la ment del criminal, els escenaris del crim i la manera en la qual els mitjans de comunicació transmeten la notícia.

Amb aquesta premissa comença la segona temporada, tal com es pot veure al tràiler compartit per Carles Porta i pel compte oficial de ‘Crims’ a Twitter. «El mal existeix des de sempre. És una realitat que d’una forma o una altra ens envolta, ens sedueix i ens atrapa. I allà on hi ha maldat, nosaltres hi som per explicar-la», assegura Porta, conductor del programa.

Caldrà esperar al pròxim 22 de febrer per veure quin serà el primer crim català que Carles Porta i el seu equip han investigat. Mentre arriba el dia, ‘Crims’ continua amb articles periodístics que analitzen alguns casos que han succeït al territori català i analitza la ments dels assassins a la seva pàgina oficial.