IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Telecinco en xoc: Jorge Javier confirma allò que ningú volia escoltar

El presentador va deixar anar la notícia durant l'últim programa de 'El tiempo del descuento'

Jorge Javier Vázquez a 'El Tiempo de Descuento' el 19 de gener de 2020
El presentador ha deixat la porta oberta a una possible tornada de 'Gran Hermano' | Catalunya Diari

'El tiempo del descuento' arribava aquest passat diumenge a la seva fi i amb ell arribava l'adeu a 'GH VIP'. Aquest potser ha estat l'últim cop que es veu la casa de Guadalix després del cas de 'Carlota Prado' que va provocar la retirada dels anunciants del 'reality' per mostrar el seu rebuig als fets que van ocórrer a 'GH Revolution'.

La retirada massiva dels anunciants i que sortís a la llum el cas 'Carlota' ha amenaçat el futur del programa més longeu de Mediaset. Ara però, Telecinco ja prepara l'estrena de 'Supervivientes' aquest dijous 20 de febrer però un cop finalitzi el 'reality' es desconeix quina serà la proposta que presentarà la cadena. No obstant això, Jorge Javier Vázquez va donar esperances als seguidors del programa durant el comiat de 'El tiempo del descuento'.

«Ens veiem molt, molt, molt aviat»

El presentador començava el seu comiat parlant amb el 'Súper' «ha estat un plaer escoltar-te cada setmana» i afegia «ens veiem molt, molt, mot aviat». El 'Súper' no es va quedar enrere i va respondre: «Ens veiem mol, molt, molt aviat, Jorge». Es referiran aquestes paraules a una possible tornada de 'Gran Hermano'?

Jorge Javier Vázquez també va agrair la feina feta a la productora: «Hi ha programes en la carrera d'un professional que poden durar molt de temps i que acaben i dius: 'bé, doncs ja està'. Però també n'hi ha que duren molt poc, com aquest, però que són molt importants». El presentador continuava: «Ha estat un plaer poder fer-ho. Estic molt orgullós de 'El tiempo del descuento'. Trobaré molt a faltar a Zeppelin, a la meva directora i a tot l'equip. Us estimo».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari