Tornarà 'Gran Hermano'? La notícia que amaga Telecinco i que ho complica tot

Álvaro Díaz, director general de Zeppelin, productora de Telecinco, ha decidit deixar la companyia

Álvaro Díaz amb els braços creuats posant
Álvaro Díaz, ex director general de Zeppelin | Zeppelin

El cas sobre la violació de la Carlota Pardo ha posat en dubte la continuïtat de 'Gran Hermano' a Mediaset. En la seva última edició, el reality estrella de la cadena havia patit una gran baixada d'audiència a causa de la polèmica sobre la suposada violació de José María a la seva companya de programa. No obstant això, ara ha sortit a la llum una notícia que podria deixar clar que 'Gran Hermano' ha finalitzat per sempre. Álvaro Díaz, director general de Zeppelin, productora de Telecinco, ha decidit deixar la companyia per treballar amb una altra diferent.

Álvaro Díaz plega

El que va ser guionista del programa ha abandonat la productora després de més de 20 anys lligat al format i així ho anunciava la pròpia empresa a través d'un comunicat: «Álvaro Díaz, director general de Zeppelin des de juliol de 2016, deixa la companyia per embarcar-se en nous projectes professionals». Sens dubte, es tracta d'una gran pèrdua per a Mediaset, ja que Díaz ha estat un dels precursors del format del reality a casa nostra amb programes com 'Fama, a bailar!', 'GH VIP', 'GH DUO' o 'Gran Hermano'.

Per la seva banda, Pilar Blasco, CEO del grup Endemol Shine Iberia, assumirà de moment la direcció de Zeppelin, un «companyia dedicada a la creació i producció de programes d'entreteniment i sèries de ficció a Espanya, que desenvolupa amb gran èxit des de 1992», encara que això sí, ha volgut mostrar «tot el meu reconeixement i agraïment a Álvaro pel seu treball i dedicació tots aquests anys».

Un gir a continguts més joves?

Sembla que el comiat d'Álvaro Díaz suposarà la fi del reality i l'inici de Zeppelin en l'anime amb sèries com 'Virtual Hero' o 'Memòries d'Idhún'. Sens dubte, sembla que aquesta temporada, Telecinco donarà un canvi radical a la seva programació per adaptar-se a un públic més jove i poder competir amb Internet.


Comentaris

envia el comentari