Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es tornen a convertir en virals els descuits més sensuals de Susanna Griso en 'Espejo Público'

La catalana és un dels rostres més cotitzats de la cadena privada

 

Susanna Griso és un dels rostres televisius més cotitzats del panorama espanyol. La catalana és l'encarregada de fer-li la competència a una de les més veteranes del sector, Ana Rosa Quintana. Per aquest motiu, els looks i gestos de l'espectacular conductora de 'Espejo Público' no passen mai desapercebuts. Justament, després de trobar-la a faltar molts espectadors després de la mort de la seva mare, s'han tornat a fer viral els seus descuits.

Griso va començar de la mà de Matías Prats a les notícies d'Antena 3, però la cadena, després de veure la seva desimboltura davant les càmeres, va decidir posar-la en solitari al capdavant d'un espai.
 

Com a presentadora compromesa amb els temes que porten a plató, no va dubtar a ficar-se dins d'una maleta, per demostrar la flexibilitat de les dones. Justament, va ser el col·laborador del programa que va portar una maleta de viatge, qui li va proposar ficar-se dins. La conductora, sense dubtar-ho va demostrar la seva gran flexibilitat i bona forma física.

 

 

Justament, coincidint amb el seu bon físic, l'equip de vestuari no dubta a vestir-la amb alguna escotada o ajustada peça que la va portar a ser protagonista a les xarxes socials. Sigui com sigui la presentadora és notícia per l'audiència, controvertits debats, intenses entrevista o bé la seva extraordinària figura.

Comentaris