Tota la veritat sobre les parelles de 'La isla de las tentaciones' després del programa

Dels deu participants, només quatre han aconseguit superar les diferències sorgides durant l'edició i continuar els seus camins junts

Fiama i Álex, Susana i Gonzalo, i Andrea i Ismael a 'La isla de las tentaciones'
Tota la veritat sobre les parelles de 'La isla de las tentaciones' després del programa | Telecinco

'La isla de las tentaciones' s'ha convertit inesperadament en la gallina dels ous d'or de Mediaset. Amb unes xifres estratosfèriques d'audiència, i deixant moments que de ben segur passaran a formar de la història de la televisió, el programa posa aquesta setmana punt final a la seva primera temporada i ja està engranant la maquinària de la segona edició.

A hores d'ara, la gent frisa per saber quines de les parelles han continuat amb la seva relació un cop va finalitzar la gravació del programa. Per aquest motiu, al llarg de les últimes setmanes han anat creixent de la mà els rumors i l'expectació per conèixer què ha estat de la vida de cadascun dels participants. A Catalunya Diari tenim la resposta.

Fani i Christofer i Andrea i Ismael, els grans protagonistes

No hi ha dubtes sobre el fet que les dues parelles protagonistes han estat les formades per Fani i Christofer i per Andrea i Ismael. En els dos casos han estat elles les que han caigut irremeiablement en la temptació, si bé cap de les escenes protagonitzades per Andrea i Ismael han causat tant de furor com el crit viral d''Estefaníííía!', protagonitzat per Christofer i que va ser capaç de colar-se fins i tot als premis Goya i al plató d''Operación Triunfo' en plena gala.

Tenint en compte que presumiblement cap de les dues relacions va arribar a bon port un cop finalitzat el programa, crida especialment l'atenció que precisament Fani i Christofer siguin una de les parelles que segueixen juntes. Una informació que ha quedat corroborada gràcies a totes les fotografies que han aconseguit captar diversos testimonis.

Christofer i Fani, concursants de 'La isla de las tentaciones' que feia 7 anys que estaven junts
Christofer i Fani tenien una relació de 7 anys quan van entrar al concurs | Telecinco

La majoria de parelles han acabat agafant camins separats

A l'altra banda de la balança trobem les duples formades per Álex i Fiama i per Susana i Gonzalo, les quals a l'inici de la temporada semblava que fossin irrompibles: en el primer cas, els membres tenien fins i tot plans de boda; en el segon, la parella comptava amb sis anys de relació, quelcom que es configurava com un gran aval perquè la història acabés amb un final feliç.

Malauradament, cap de les dues parelles han seguit juntes un cop finalitzat el programa. Mentre que Álexha estat enxampant compartint més que una amistat amb una futbolista del Torrelodones CF, els rumors sobre un possible romanç entre Fiama i Rubén —el noi amb qui Fani ha estat infidel a Christofer— no han parat de créixer des d'uns dies enrere.

El cas de Susana i Gonzalo és més complicat i, fins i tot, incomprensible. I és que, si bé en aquest cas els dos membres de la parella han estat capaços de resistir-se a la temptació, Susana ha quedat molt decebuda amb l'actitud i els comentaris del seu xicot, fins al punt de decidir posar punt final a una relació que s'havia allargat durant més d'un lustre.

Adelina i Jose, l'única incògnita per resoldre

Finalment, el futur de la parella que formen Adelina i Jose és l'única incògnita que queda per resoldre. En aquest sentit, al llarg de l'edició s'ha pogut comprovar que han estat els dos que pitjor ho han passat amb la seva separació, i era quelcom habitual veure'ls sumits en un mar de llàgrimes per culpa de l'enyorança.

Imatge d'arxiu de Jose i Adelina, de 'La isla de las tentaciones'
Adelina i Jose, l'única incògnita per resoldre | Telecinco

Jose va fer patent durant l'últim programa que tenia previst demanar matrimoni a la seva xicota durant la foguera final de 'La isla de las tentaciones'. I, si bé és cert que cap dels dos ha compartit cap fotografia junts a xarxes socials durant els últims mesos, probablement es deu als contractes de confidencialitat de la cadena.

Gràcies a l'àrdua investigació que han dut a terme els espectadors del programa, podem saber que la parella ha estat enxampada compartint estones de complicitat i moments d'allò més divertits, on el guàrdia civil feia de fotògraf particular d'Adelina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bombazo: Adelina y José siguen juntos en la actualidad! like para ellos!

Una publicación compartida de Mujeres y Hombres y Viceversa (@gh_myhv) el

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari