Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

Totes les apostes donen per guanyador un concursant a 'Supervivientes'

'Supervivientes' és al punt de mira dels espectadors pel favoritisme que mostra cap a un concursant

'Supervivientes' fa uns dies que és molt complicat, tant pels problemes de salut de Tania com per l'abandonament de Juan Muñoz. I, per si no n'hi hagués prou, el format ha de suportar acusacions de tongo. En concret, hi ha molts espectadors que assenyalen el reality d'afavorir Kiko Matamoros descaradament.

Les xarxes estan cada vegada més plenes de missatges de seguidors del programa que creuen que el col·laborador és el gran beneficiat de l'edició. És per això que molts creuen que serà el guanyador i, per tant, consideren que s'està fent trampa.

'Supervivientes' i les acusacions de favoritisme cap a Kiko Matamoros

El reality de Telecinco sempre genera molta polèmica, tant per les proves com pel resultat de les votacions. I aquest any també. Ja hi ha hagut diverses controvèrsies, però la que està cobrant més rellevància és la que està relacionada amb Kiko Matamoros.

Molts espectadors critiquen el tracte de favor cap al col·laborador de 'Sálvame'. Alguns donen com a argument el fet que hagi sigut el primer a rebre la visita d'un familiar. Concretament, de la seva nòvia, Marta López Álamo.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros ha sigut el primer concursant de 'Supervivientes' a rebre la visita de la seva parella | Telecinco

De la mateixa manera, hi ha qui qüestiona que cada setmana se salvi de les nominacions quan no fa res al concurs. I és que no participa en moltes de les proves, no pesca i es passa gran part del temps estirat a la sorra. Vaja, que hi ha gent que no es creu que rebi sempre el suport del públic quan no aporta res.

A més, les xarxes també critiquen que durant dues setmanes hagi gaudit pogut estar a 'El Paraíso'.

A les xarxes es poden llegir totes aquestes acusacions que els espectadors han llançat contra 'Supervivientes'. Tenen clar que, amb tanta ajuda, Kiko es presenta com el clar vencedor de l'edició.

Imatge de Kiko Matamoros.
Segons els espectadors, el reality té tracte de favor cap a Kiko Matamoros des del principi | Telecinco

 

'Supervivientes', objectiu de les crítiques

Setmana rera setmana, el reality de supervivència ha vist com van augmentant les crítiques que rep pel tracte de favor a Kiko. I entre els comentaris que corren per les xarxes, en podem destacar alguns com aquest: «Quin fàstic de favoritisme. Li porten la nòvia, ja ha estat dues vegades al palafit i el salven tot i ser el menys votat a les enquestes. Es carregaran el concurs».

▶️ Primeras imágenes de Juan Muñoz en España tras renunciar a Supervivientes 2022

En aquesta mateixa línia, es pot llegir: «Que el Kiko se salvi abans que la Marta, el Nacho i la Desy em sembla un tongo com una casa. Ningú el vota perquè se salvi. Això fa olor de contracte fins que sigui finalista. Quina puta vergonya».

També hem trobat missatges com: «És el supervivent que la productora cada any va salvant per la cara. És el més beneficiat i el que menys fa, però el salven cada setmana».

Kiko Matamoros a l'helicòpter de 'Supervivientes'
Hi ha qui creu que Kiko Matamoros nio aporta res al reality | Mediaset

Alguns seguidors del format estan tan enfadats que fins i tot han deixat de seguir-ho o, almenys, tenen pensat fer-ho. S'ha pogut llegir, per exemple: «Què ha fet Matamoros per tenir privilegis? No guanya proves, li fa mal el braç, no pesca, diu que no hi veu... Què coi fa al programa? No us veuré més».

Però aquest concurs no és l'únic espai de Telecinco que està sent atacat per 'defensar' el madrileny. 'Sálvame' també està rebent moltes crítiques per lloar-lo. «Que pesats sou. Defenseu el que és indefensable!», diu un tuit.

«Kiko és un frau al reality, i dels grans. Frau i tongo. Sou molt pesats i poc objectius».

Així mateix, es pot llegir: «És vergonyós que Hernández digui que l'edició serà recordada per Matamoros i que n'és el protagonista absolut. Si no participa en gairebé cap trama, i, si ho fa, ho fa com a secundari».

¡