Tots els secrets dels Caminants Blancs de 'Joc de Trons'

Vertebren la trama de la darrera temporada de la popular sèrie

Uno de los Caminantes Blancos que aparece en la serie.
Els Caminants Blancs són l'eix principal de la temporada 8 de 'Joc de Trons' | HBO

Ja tenim aquí una de les estrenes més esperades de l'any: la de la darrera temporada de la mítica sèrie 'Joc de Trons'. Per això, hem volgut fer un repàs dels Caminants Blancs, un dels elements més rellevants de la producció. Al final de la temporada número 7 vam poder observar un gir d'aquest exèrcit d'allò més inesperat, que probablement donarà peu a molts dels esdeveniments que es produeixin durant la darrera temporada de la sèrie.

 

Aquests antagonistes tan terribles, que tenen l'aspecte de zombis gelats i s'agrupen en un exèrcit, protagonitzaran de manera inevitable juntament amb d'altres personatges la temporada 8 de 'Joc de Trons' i, per això, cal que examinem què són exactament i què volen. Tot seguit, te n'expliquem totes les curiositats.

CONTINGUT DE L'ARTICLE

1. Qui són exactament els Caminants Blancs?

2. Quins són els trets distintius més rellevants dels Caminants Blancs?

3. Què busquen?

4. Com es poden aniquilar?

Qui són exactament els Caminants Blancs?

Es tracta d'un grup molt extens de zombis de gel als quals també se'ls coneix com a espectres i que sembla que miren d'acabar amb el món dels humans. Tot i que aquesta horda prové del Nord, de més enllà d'on s'aixeca el Mur, ha sabut organitzar-se a la perfecció sota el poder del Rei de la Nit i ara va cap al sud, cap a Ponent.

Ara bé, els Caminants Blancs no són éssers sense vida, sinó que són criatures vives que posseeixen poders místics. Sigui com sigui, també disposen de l'habilitat de fer reviure les persones mortes, que aleshores es transformen en espectres que segueixen les seves ordres.

A banda de la Daenerys, Ser Davos, la Guàrdia de la Nit i en John Snow, molts ignoren el gran risc que comporta aquest gran exèrcit zombi que va caminant lliurement més enllà del Mur. Igualment, tot sembla indicar que Cersei es nega a creure la història dels Caminants Blancs i, per tant, aquests éssers potser podran treure profit de la desunió dels seus rivals.

Quin és l'origen d'aquestes criatures?

Els Fills del Bosc van crear els Caminants Blancs fa diversos mil·lennis, per tal de protegir-se al davant de l'amenaça dels Primers Homes, que exterminaven els membres de la seva tribu i també tallaven els arbres sagrats.

De fet, els Caminants Blancs eren els Primers Homes, prèviament a la captura que van patir a mans dels Nens del Bosc per tal de convertir-los en armes contra ells mateixos. Per tal de dur a terme la creació dels primers Caminants Blancs, els Fills del Bosc van fabricar dagues fetes de vidre de drac.

Al final, els Caminants Blancs van decidir rebel·lar-se, perquè eren obligats contínuament a anar a la guerra. En un moment donat, van resoldre que farien la guerra a la seva manera i amb les seves condicions, atacant les criatures vives sense miraments. D'aquesta manera, van esdevenir els éssers més temibles de Ponent.

El Rey de la Noche, líder de los Caminantes Blancos.
El líder dels Caminants Blancs és el Rei de la Nit | HBO

 

El Rei de la Nit

Es tracta del Caminant Blanc que gaudeix de més reconeixement, capaç de fer reviure grups molt nombrosos de cadàvers que han caigut i de transformar-los en espectres que passaran a estar sota les seves ordres i també sota les dels altres Caminants Blancs.

Aquest personatge, de fet, va ser el primer Caminant Blanc que va existir i, abans de ser transformat en Caminant Blanc a mans dels Fills del Bosc, havia estat un dels Primers Homes existents. Gaudeix de la capacitat de transformar els nadons dels humans en Caminants Blancs, tal com va passar amb els fills de Craster: per aconseguir seguretat, van ser entregats al Rei de la Nit en qualitat de sacrificis.

Quins són els trets distintius més rellevants dels Caminants Blancs?

Tenen els cabells llargs, blancs i tènues, i la seva aparença és momificada. Tot i que en general podríem dir que tenen un aspecte hominoide, les diferències que separen els humans dels Caminants Blancs són molt importants. La seva pell és tensa, musculosa i d'un to blanc grisós pàl·lid cosa que, tot i tenir generalment una mida més aviat voluminosa, els confereix una aparença més aviat momificada i demacrada. Aquestes criatures tenen més força que els humans, i d'un sol cop poden tirar al terra gegants i persones grans. Ara bé, el tret més característic dels Caminants Blancs són, sense cap mena de dubte, els ulls blaus brillants que tenen.

Igualment, hi ha una altra classe de Caminants Blancs, que pertanyen a alguna mena de casta que governa. No se sap quants n'hi ha, però es poden identificar fàcilment perquè al voltant del cap hi porten banyes de gel, com si fos una mena de corona de gel. Fins ara, tots els Caminants Blancs d'aquesta classe que hem pogut veure a la sèrie duen una armadura de color negre, feta d'un material no identificat, i tot semblaria indicar que el seu líder és el Rei de la Nit, la primera criatura d'aquest tipus i el seu màxim dirigent.

Com hem vist, el Rei de la Nit és capaç de reviure els morts, transformant-los en guerrers espectre. Ignorem si els altres integrants d'aquesta casta de Caminants Blancs també tenen aquest poder. Igualment, i tal com hem explicat, aquest gran líder també és capaç de transformar les persones de carn i ossos en Caminants Blancs, sempre que hi pugui accedir durant la infància, tal com va passar amb el darrer fill de Craster, amb el simple fet de tocar la seva galta.

Què busquen?

Segurament, aquests éssers estan molestos amb l'esclavitud que els van imposar els Fills del Bosc. Igualment, la finalitat per la qual van ser creats és ben específica: fer la guerra, amb l'ús de la màgia no provada.

També cal remarcar que els Fills del Bosc van estar experimentant amb aquestes criatures i la seva màgia fins que els propis Caminants Blancs ja en van estar tips. Segurament, a causa dels orígens que tenen, els Caminants Blancs tenen un sol motor: la set de conquesta i de venjança de qualsevol criatura viva.

El Rey de la Noche a lomos de un dragón.
Un drac transporta el Rei de la Nit | HBO

 

Quins són els principals poders dels Caminants Blancs?

A banda de la gran força dels Caminants Blancs, també destaquen perquè sembla que són capaços de manipular el clima. Normalment els acompanya la rufa i sempre que passen per un lloc les temperatures baixen notablement.

Igualment, aquests personatges tenen l'habilitat de congelar-ho tot a través del tacte, tal com vam poder comprovar a la temporada número 2 de la sèrie, moment en què un Caminant Blanc va aconseguir congelar l'espasa d'en Sam fins que es va acabar trencant. Potser la seva habilitat més terrorífica és la de fer reviure cadàvers dels caiguts, transformant-los en guerrers que lluiten sota les seves ordres.

Específicament, el Rei de la Nit ha mostrat que té poders suplementaris. A banda de poder transformar els nadons humans en Caminants Blancs, tal com hem dit abans, també és capaç de transformar centenars de cossos sense vida en espectres, té l'habilitat de fer fissures a terra i té la capacitat de marcar algú per tal de sotmetre'l a una persecució, tal com va passar durant la temporada 6 amb en Bran. De fet, si marca algú ja no hi haurà res que eviti que el Rei de la Nit pugui dur a terme un seguiment de la seva presa.

A banda d'això, tal com es va poder comprovar a la temporada número 7, el Rei de la Nit és capaç de fer reviure els dracs sense vida i de transformar-los en dracs de gel, amb el tacte i prou, tal com també fa amb els nadons.

Com es poden aniquilar?

Tot i que és possible acabar amb els Caminants Blancs, no és una tasca gens senzilla. En Sam va ser capaç d'aniquilar-ne un i, d'aquesta manera, va esbrinar la manera de treure'ls la vida. El seu punt feble són les dagues fabricades amb vidre de drac o acer valyrià. En John Snow, de fet, recorre a la seva espasa forjada amb acer valyrià per tal de lluitar contra aquests éssers. Això no obstant, l'art de la forja amb acer valyrià ha caigut en l'oblit i, per això, el nombre d'espases d'aquesta mena és limitat.

A més, cada vegada que mor un Caminant Blanc, també cauen els espectres que ha fet reviure i que lluiten sota les seves ordres. Per tant, hi ha una teoria que afirma que si es maten únicament aquests éssers tot l'exèrcit acabaria aniquilat. El problema, però, és que hi ha molt poques armes d'acer valyrià o de vidre de drac i, per això, no és gens fàcil acabar amb ells. 

El gran dubte que tenim des que vam poder veure la temporada número 7 de la sèrie és de quina manera es podria acabar amb els dracs de gel. Com que no es tracta d'espectres, la situació es complica perquè no hi ha cap registre ni antecedent dels mètodes per acabar amb els dracs de gel. Per això, haurem d'obrir bé els ulls per veure què han ideat els guionistes per a la temporada 8 de 'Joc de Trons', la darrera de la sèrie.


Comentaris

envia el comentari