YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Última hora sobre l'estat de salut de Mila Ximénez, que lluita contra un càncer

La col·laboradora ha pres una decisió que afecta el seu futur més immediat

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez en un acte
Mila està rebent el suport del seu entorn i afronta la malaltia amb ànim i força | Espanya Diario.net

El drama és el dia a dia del programa 'Sálvame', però fa algunes setmanes es va viure un moment de vertadera plorera: Mila Ximénez feia públic que patia un càncer. Ara, segons explica el mateix programa, la col·laboradora ha començat el seu tractament de quimioteràpia i ja ha pres la seva primera sessió. Com és habitual, el seu rostre mostra cansament i fatiga a causa del tractament, el que demostra quin és el seu estat actual.

  

La forta personalitat de Mila ha estat demostrada en multitud d'ocasions i és la mateixa actitud que ha decidit prendre per afrontar aquesta complicada situació. De fet, Mila ha assegurat estar amb més força i energia que mai i no té dubtes que superarà aquesta difícil etapa de la seva vida amb èxit.

Els suports de Mila en aquests durs moments

El suport que està rebent la col·laboradora per part del seu entorn és molt gran. De fet, tant Conchi com Manolo, els seus germans, no s'han separat de la Mila en cap moment i han estat des del minut número u al seu costat. També s'ha unit la seva filla Alba, que després de tornar pocs dies després que Mila fes pública la seva malaltia, no s'ha separat d'ella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Os quiero!!!!

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

També han estat a la banda de la col·laboradora dues persones molt icòniques del programa en el qual treballa: Belén Esteban i Raúl Prieto. Malgrat les trifulgues i frecs que han tingut les dues, sempre han defensat que l'amor que es tenen és molt més gran que qualsevol de les discussions que poden haver mantingut. Tant és així que Belén ha penjat a les xarxes socials una fotografia en què es pot veure a Mila, Raúl i Belén feliços per la companyia que es brinden entre ells.

Com sabem, la relació que manté Mila Ximénez amb Raúl Prieto, director de 'Viva la Vida', és molt bona i sempre ha parlat de manera molt positiva d'ell. Per això mateix, Raúl no ha dubtat a donar el seu suport a la col·laboradora. En la imatge d'Instagram se la pot veure amb un rostre una mica diferent, cosa que és normal quan es passa per un tractament com pel que està passant la periodista. Malgrat això, Mila ha pres una decisió molt important.

La dràstica decisió que ha pres Mila

Mentre Mila Ximénez lluita contra la seva malaltia mitjançant un tractament de quimioteràpia, ha pres una decisió que l'afecta en els pròxims dies. La periodista ha decidit desplaçar-se en les pròximes setmanes fins a la Costa del Sol, més concretament fins a Marbella, on gaudirà d'un merescut descans amb els seus.

Segur que l'ambient de Marbella i la brisa marina li va molt bé anímicament per recuperar forces i seguir amb el tractament per vèncer el càncer de pulmó que pateix.


Comentaris

envia el comentari