Rocío Flores i Gloria Camila

La traïció de Gloria Camila a Rocío Flores que la deixa al descobert

Gloria Camila Ortega donava detalls sobre la ruptura entre Rocío i Manuel

Rocío Flores i el seu xicot, Manuel Bedmar, haurien posat fi a la seva relació després de més de sis anys junts.

I malgrat que de moment cap dels protagonistes s'ha pronunciat sobre això, una equivocació de Gloria Camila pot haver deixat al descobert la seva neboda.

Quan Sonsoles Ónega preguntava a la seva companya per la situació que travessa la jove, Gloria Camila s'escudava dient que no havia parlat amb ella.

Gloria Camila
A Gloria Camila se li escapava la veritat sobre la ruptura entre Rocío Flores i la seva parella | GTRES

«No he aconseguit contactar amb ella i no sé res sobre la notícia. Li he trucat i té el mòbil apagat», assegurava. I és que Rocío ha d'estar travessant un moment molt complicat, per això el seu entorn ha de protegir-la al màxim.

Almenys, fins que ella mateixa es decideixi a parlar i explicar la seva versió.

Molesta amb la resposta que rebia de part de la Gloria, Ónega no dubtava de cridar-li l'atenció.

«És una resposta de manual per treure't el maldestre de sobre. Una ruptura no és d'ahir, serà de fa temps», li retreia.

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Gloria Camila no nega la ruptura de Manuel i Rocío després de sis anys de relació | Instagram

Malgrat que la filla d'Ortega Cano es defensava insistint que la notícia també l'ha enxampat per sorpresa.

«M'he quedat igual, aquest matí m'ho han ensenyat. Conec Manuel i és un súper bon noi. Atent, amable...», es desfeia en afalacs cap al jove.

Gloria Camila Ortega se'n va de la llengua

«No té res a veure amb la tele, treballador... Jo tampoc m'ho esperava. Si fos cert, no m'ho esperava i em faria molta pena perquè feien una parella súper bonica i congeniaven molt bé. Si fos així», matisava.

I aquestes paraules desemmascaraven de manera definitiva la col·laboradora. «D'acord, és una confirmació perquè parles en passat», assegurava la presentadora de Ya son las ocho, a qui no se li escapa res.

«No, no, jo no estic confirmant res», s'excusava Gloria. Tot i que les pistes d'una ruptura són més que evidents.

Rocío Flores plorant
Gloria Camila apunta que Rocío Flores està passant-ho molt malament | Telecinco

De fet, tant Rocío com Manuel deixaven de seguir-se a les xarxes socials i s'enviaven clares indirectes. «Tant de bo es pogués viure sempre a la màgia del començament», compartia en un text d'allò més revelador la neta de 'la més gran'.

La noia estaria destrossada després d'aquest nou cop, i és que ella mateixa reconeixia que havia tocat fons. Des de l'any passat, amb l'emissió de la docusèrie de la seva mare, viu a una voràgine constant d'emocions.

Tot i que ho ha passat molt malament, l'escàndol també li servia per convertir-se en un personatge mediàtic i fer el salt a la televisió. I això hauria passat factura en relació amb Bedmar.

«Ell ha demostrat una maduresa i un amor increïble per Ro, no és fàcil la situació a casa seva», apuntaven fonts properes sobre l'actuació de Manuel. «En tot aquest temps, Manuel ha adquirit una actitud, s'explica, totalment neutral. Li dona consells a la seva parella, però la deixa fer el que considera oportú. Tampoc no té una posició fàcil».

Manuel Bedmar i Rocío Flores fent-se un petó
Manuel estaria molt dolgut amb la seva ex | Instagram

La parella semblava estar molt unida i fins i tot se n'havien anat a viure junts, a més d'haver encaixat molt bé dins de les seves famílies. Just per això, la família de Manuel estaria molt disgustada amb els fets, i és que Rocío mantenia una relació excel·lent amb tots. Sobretot amb la Sílvia, la seva germana.

En saltar la notícia, molts s'han atrevit a opinar i insinuar que la jove podria estar seguint els passos del seu pare, Antonio David, i haver estat infidel.

A més, era ella la que prenia la decisió de posar fi a la relació, segons apunten diversos mitjans.