Jorge Javier traeix María Teresa Campos i provoca un terratrèmol a Telecinco

El presentador ha revelat qui va ser clau per aconseguir el seu gran èxit a la cadena

Jorge Javier Vázquez al plató de Sálvame
El presentador ha revelat qui va ser clau per aconseguir el seu gran èxit a la cadena | Cedida

Jorge Javier Vázquez no deixa de sorprendre els seus seguidors i ara acaba de confirmar una notícia a la revista 'Lecturas' que ningú coneixia, i és que gran part de la feina que ara té la deu a l'ajuda d'una gran presentadora.

El conductor de 'Sálvame' i 'Supervivientes' és una de les figures més ben valorades a Mediaset, una peça pràcticament intocable. Jorge Javier porta molts anys a la cadena, però és ara als seus 49 anys quan més està triomfant.

Paula Vázquez, responsable del seu èxit

En el seu blog per a la revista 'Lecturas', Jorge ha reconegut que està treballant molt a Mediaset gràcies a una persona en particular, Paula Vázquez. La presentadora era una de les cares més conegudes d'Espanya, però la seva presència als programes s'ha anat diluint amb el pas dels anys. Sempre serà recordada per ser la presentadora més aventurera de les primeres edicions de 'Supervivientes' o 'La isla de los famosos'.

«Gràcies a ella estic treballant molt a Mediaset», ha començat dient Jorge Javier. «Ella va decidir marxar perquè va voler incloure una clàusula al seu contracte i sembla que no li van concedir aquest desig i va tocar el dos", ha reconegut el presentador català.

Jorge Javier traeix Maria Teresa Campos

Aquesta notícia pot sorprendre molt a Maria Teresa Campos, ja que ella sempre s'ha mostrat com la padrina televisiva del presentador català. És cert que la relació entre tots dos s'ha deteriorat molt, i ara probablement a la matriarca de les Campos no li haurà agradat gens veure com Jorge Javier afirma que gran part del seu èxit televisiu es deu a l'ajuda de Paula Vázquez i no a la seva.

La cara política de Jorge Javier

El presentador ha explicat que en un moment donat va ser citat pel vicepresident per intentar desviar l'atenció cap a un altre focus que no fos el govern. Casualment, en aquesta 'reunió' hi havia Paula Vázquez, a qui va saludar.

Segons Jorge Javier, gràcies als seus arguments a televisió posicionant-se com un personatge d'esquerres, el vicepresident ha confiat en ell. No és cap novetat que el presentador de 'Sálvame' faci al·legats a favor de l'esquerra política en el seu programa. Amb tot, Paula Vázquez va opinar a Twitter que 'Sálvame' era el programa més masclista i misogin de la televisió.

Després de veure això, Jorge Javier va cridar la que seria la causant del seu gran èxit, segons ha explicat, per dir-li que el terme 'més' sobrava. «Ara que sóc líder de l'esquerra he de tenir molt clares les meves prioritats. Mare meva, tan a gust que estava jo parlant de Rociito. Com enyoro aquells temps!», ha comentat Jorge Javier en el seu blog per a la revista 'Lecturas'.


Comentaris

envia el comentari