Christian Gálvez, marcat per una traïció a la feina

El presentador de 'Pasapalabra' confessava a la presentació del seu nou llibre haver tingut problemes psicològics per culpa d'un desengany professional

Christian GálvezChristian Gálvez compagina les gravacions de 'Pasapalabra' amb l'escriptura. | CATALUNYADIARI.CAT

 

Christian Gálvez conquista cada dia espectadors, concursants i convidats de 'Pasapalabra', el famós programa que presenta a Telecinco, amb el seu somriure i una actitud positiva i alegra envejable.

Però fa poc feia saber a tothom que, com qualsevol persona, havia patit moments durs. Durant la presentació del seu nou llibre 'Gioconda descodificada', sorprenia amb unes declaracions sobre un moment angoixant viscut en l'àmbit laboral que li havia canviat la personalitat.

Una decepció que l'ha deixat marcat 

Gálvez va apuntar a «males arts» per part de persones que treballaven amb ell en aquell moment, en una estratègia laboral que va causar-li molt mal en l'àmbit personal.

 «A la televisió, si comets una errada, assumeixes que ho has fet malament, demanes perdó. Però quan fas les coses ben fetes i saps que la gent s'aprofita d'una circumstància passatgera, és molt injust», explicava amb rostre dolgut el presentador, sense entrar en detalls ni assenyalar ningú en concret.

Malgrat el dany psicològic col·lateral que Christian reconeix que encara pateix i que cal arreglar, va saber afrontar-ho amb serenitat i assimilar-ho com un tema passatger, del que aprendre una altra lliçó: «Em vaig fer millor professional i millor persona».

Christian, fidel seguidor de Da Vinci

La gran trajectòria professional de Christian Gálvez segueix endavant com sempre, al capdavant de 'Pasapalabra', però combinada amb la seva gran afició per escriure.

El seu nou llibre no és el primer que escriu i, curiosament, tots ells giren al voltant de la figura de Leonardo Da Vinci. En més d'una entrevista, Gálvez s'ha declarat fidel seguidor del gran inventor.

Precisament el passat mes de juny, el presentador va rebre el Premi Especial de Periodisme Científic Concha García Campoy pel seu assaig 'Leonardo da Vinci-Cara a Cara'. 

Ganes de tenir fills amb Almudena Cid

La història d'amor de Christian Gálvez amb la gimnasta Almudena Cid és especial, perquè justament es van conèixer al programa 'Pasapalabra'. El presentador gaudeix actualment d'un bon moment professional i personal, feliçment casat des de 2010 amb Almudena.

De fet, Christian va confessar a Toñi Moreno, anterior presentadora de 'Viva la vida', que ja tenien noms pensats pels seus futurs fills, tot i que de moment la parella no ha decidit fer el pas i convertir-se en pares.

Christian Gálvez i la seva dona, Almudena Cid.
Christian Gálvez vol tenir fills amb Almudena Cid | CATALUNYADIARI.CAT
 

Comentaris

envia el comentari