Sara Rubio y Roberto Leal en una imagen de archivo

La trajectòria de Sara, la dona de Roberto Leal: Et sonarà molt

La comunicadora catalana ha treballat en nombrosos programes de diferents cadenes de televisió

Roberto Leal s'ha convertit en el presentador televisiu de moda. La seva espontaneïtat i caràcter afable han fet que es convertís, momentàniament, en el conductor de dos programes de màxima referència: 'Operación Triunfo' i 'Pasapalabra'.

Tot i el creixent èxit del periodista, molt poc se'n sap de la seva dona, Sara Rubio. La catalana s'ha mantingut al marge de la fama del seu marit, encara que la veritat és que la seva trajectòria periodística i televisiva és tan impactant com la de Roberto.

Sara Rubio, de Catalunya a Madrid

La jove de 33 anys es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull de Barcelona, però posteriorment es va especialitzar amb un màster de Periodisme d'Investigació a l'Escola Tracor.

Després d'això Sara Rubio va començar a treballar per nombroses empreses i cadenes de televisió, moltes d'elles en el sector audiovisual. Fins i tot ha participat en diversos dels programes amb més audiència del nostre país.

Per començar, la jove es va formar en espais televisius com 'Homo Zapping', passant per altres programes de referència d'Atresmedia com 'Equipo de investigación' o 'Espejo público', on va conèixer a Roberto Leal el 2012. A part d'aquests programes, la parella de Roberto ha treballat en altres projectes del grup Atresmedia, com és el cas dels informatius de La Sexta, el programa 'Eso lo hago yo' o 'Es possible', un programa d'investigació d'Antena 3.

Una parella dedicada a la televisió

També és important destacar la participació de Sara com a col·laboradora a 'Punto pelota', el programa esportiu que va dirigir durant més de cinc anys Josep Pedrerol.

La comunicadora va fer el salt a la televisió pública amb dos programes dirigits per Toñi Moreno. Sara, en qualitat de reportera, va treballar a 'Entre todos' i 'T con T' de TVE, però el 2016 va tornar a la televisió privada, concretament a Canal Plus.

Des de llavors, la catalana treballa amb Jon Sistiaga a 'Tabú', el programa de reportatges de # 0, formant part de l'equip de redacció. Queda clar que la parella televisiva formada per Sara Rubio i Roberto Leal ha treballat de valent tota la seva vida, recorrent totes les cadenes i participant en alguns dels programes més reconeguts del nostre país.