Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Un treballador de Telecinco esborra un missatge sobre Rocío Carrasco: «Va ser així»

El col·laborador, polèmic, va deixar sense paraules l'audiència de Telecinco

Ahir a la nit es van emetre dos nous episodis de la sèrie documental de Rocío Carrasco titulada 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Com va ocórrer amb els primers lliuraments, el documental va aconseguir deixar-nos estupefactes i commoguts pel testimoniatge d'ella.

I és que va relatar un episodi violent amb el seu ex Antonio David Flores, la traïció del seu oncle Amador Mohedano, i fins i tot com va descobrir que el seu aleshores marit li era infidel.

Una situació aquesta última que va portar a reaccionar a un col·laborador de Telecinco. Aquest va escriure un missatge en xarxes socials i després va decidir esborrar-lo. Ens estem referint a Antonio Rossi, col·laborador habitual de 'El programa de Ana Rosa'.

La confessió de Rocío Carrasco

Un dels moments més commovedors de la sèrie va ser quan Rocío va narrar que va enxampar Antonio David fent-se petons amb una altra dona, Sonsoles. Un instant en el qual ella va començar a trobar-se malament, a plorar i a sentir ansietat.

No obstant això, ell, veient-la com estava, li va dir boja. Això sense passar per alt que, encara que Carrasco li ho va demanar, no la va portar a casa. Va fer que marxés embarassada del seu segon fill caminant a les sis del matí cap a casa seva.

En aquest punt, la protagonista va relatar que va prendre la decisió de separar-se d'ell. És més, va narrar que, poc després, va descobrir que tothom sabia que Flores li era infidel. Així, va exposar que ho sabien els seus cosins, entre els quals estava Chayo perquè era amiga de l''amant', i tot el poble.

De la mateixa manera, va afegir: «Ho sabia gent de la premsa, que estaven allí tot l'estiu. Hi ha gent de la premsa que s'ha omplert la boca de dir coses que saben perfectament que són mentida. Ho sabia María Patiño. Ella ho ha dit en alguna ocasió. No ha explicat tot, però sabia el que estava passant. Sap com va ser aquest estiu meu».

Antonio Rossi recolza a Rocío Carrasco

Davant aquest commovedor testimoni de Rocío Carrasco, va haver-hi molts espectadors de la sèrie que no van dubtar a comentar-lo en xarxes socials. I entre aquests estava el col·laborador de Telecinco Antonio Rossi.

Aquest va optar per escriure el següent tuit sobre el moment en el qual va descobrir al seu marit sent-li infidel: «Aquest any vaig començar a treballar. I l'estiu i les infidelitats d'Antonio David a Rocío van anar així. María Patiño sempre va defensar, des d'aquest mateix any, que va ser infidel David i no Rocío. Va ser la primera i ho ha defensat fins al final. Fins a avui».

María Patiño parla i Rossi reacciona

La mateixa María Patiño en veure's esmentada en el documental no va dubtar també a piular sobre aquest tema. I ho va fer per a dir: «Fals. Rocío viu i recrea una veritat, però no com va ser». I a això va afegir: «Ho vaig viure, però no va anar així. No li vull llevar dolor. Vaig matar per demostrar la veritat, vaig aconseguir provar-ho. Van passar els anys i pocs ens van creure. Rocío no recorda com va ocórrer tot».

Unes paraules aquestes que van fer que Antonio Rossi reculés. Així, va optar per esborrar el tuit que havia escrit sobre la seva companya. I és que es va adonar que l'estava contradient i no volia enemistar-se amb ella. Una acció realment sorprenent i incoherent per part d'aquell. Si afirmava determinades coses que deia saber, per què després les esborra?

El públic també reacciona

Les paraules de Patiño no van passar inadvertides en la Xarxa. I així moltes persones van reaccionar a aquestes. En concret, al fet que va dir que era fals. Precisament aquests dies la col·laboradora va exposar que ell li havia estat infidel a les seves dues dones amb ella.

És a dir, que Rocío Carrasco no esmenti quan diu que María sap que el seu aleshores marit va ser-li infidel amb aquesta dona.

Precisament per això, nombrosos espectadors van escriure missatges opinant sobre la negació de la col·laboradora. Bona mostra d'això són missatges com aquests:

  • «Ho sabies tot i t'ho has callat. Ets molt bruta, María. M'has decebut».
  • «María, ja val. Ets tan superba que mai demanaràs perdó ni admetràs res i, si ho fas, és donant la punta perquè sempre has de tenir l'última paraula. Fes-t'ho mirar».
  • «Amb aquest tema sempre parles com si fossis coneixedora de la veritat absoluta i, al final, la teva sororitat està quedant retratada quan el que sàpigues de portes cap a dins serà per boca d'una de les parts».
  • «Tu i el teu periodisme paral·lel i poc creïble».
  • «María és molt incoherent. Ara sabrà més com va ser que la que ho va viure en primera persona».