Telecinco 2020

Una coneguda família de Telecinco es trenca: «Em fa fàstic»

Es tracta d'una famosos que sempre estan rodejats de polèmica

Són nombrosos els rostres coneguts que hi ha a Telecinco, però d’entre ells, destaquen els membres d’una família que sempre està envoltada de polèmica. Ens estem referint a Maite Galdeano i als seus fills, Sofía Suescun i Cristian Suescun.

La relació que manté la família està plena d'alts i baixos, especialment entre mare i fill, que sembla que acaba de trencar-se. De fet, perquè ha estat ella mateixa la que s'ha encarregat de comunicar-ho en una exclusiva per a la revista 'Lecturas'.

Maite se sincera

Sempre s'ha parlat que Maite i el seu primogènit no tenen una relació cordial, una afirmació que va quedar palesa durant la participació conjunta que van fer a 'La casa fuerte' recentment. No obstant això, fins i tot després d'aquesta no van dubtar a intercanviar-se retrets i insults en els platons de televisió.

Sembla que ara la mare s'ha cansat i ha dit 'fins aquí'. Bona mostra d'això és l'entrevista que ha concedit, en la qual es mostra especialment dura amb Cristian Suescun. Tant és així que no ha dubtat a indicar que amb ell és «decepció rere decepció».

La matriarca de la família ha afirmat que des de fa anys el seu fill «ha volgut viure de mi, treure'm diners». És més, indica que ho ha fet 'enganyant-la' amb diversos vehicles. I a això ha afegit que «prefereixo no ser mare i dir que ja no és el meu fill. No vull saber res d'ell. Pertany als morts del meu exmarit. Sempre em porta mala sort, fins i tot m'han robat a casa, i amb ell només em passen coses negatives. Per això, sento rebuig cap a ell».

Aquesta situació, i altres més, són les que han portat a Maite Galdeano a realitzar unes declaracions realment dures per a Cristian: «No l’estimo. Cada vegada que el miro, em fa més fàstic perquè és un calc del seu pare que gairebé m'assassina, em va maltractar».

Una exparella de la qual explica que, encara que finalment va decidir treure-li la denúncia per un greu episodi violent, «la policia no la hi va treure. Figura com a condemnat per maltractaments». Caldrà esperar per a veure què diu el seu primogènit després d'aquestes dures declaracions.