Sonsoles Ónega plorant

El trencador motiu pel qual Sonsoles Ónega no és a Telecinco

Sonsoles Ónega no ha anat a la feina per una dolorosa raó

Sonsoles Ónega s'ha absentat del programa que presenta cada matí a TelecincoYa es mediodía, espai que recull molt bones audiències des que va començar fa uns anys. La seva absència ha deixat impactats els seus companys de programa i a l'audiència.

Ahir, els espectadors del programa es mostraven estranyats en veure qui presentava el programa. I és que estava al capdavant l'habitual substitut de Sonsoles Ónega quan la madrilenya se'n va de vacances.

El cas és que cap a les 13.30 h d'ahir, el presentador Marc Calderó apareixia en pantalla i deixava «en xoc» a tots els fidels del format de Telecinco.

Sonsoles Ónega s'absenta de Telecinco per coronavirus

Si bé, l'1 de maig el Marc havia presentat el programa de Telecinco per substituir la periodista madrilenya, però això d'ahir va ser una sorpresa. Tots es van preguntar què passava amb Sonsoles, que hauria d'haver tornat fa unes hores al seu lloc de treball.

Imatge de Sonsoles Ónega presentant el programa Ya es mediodía
Sonsoles Ónega s'ha absentat de Ya es mediodía | Mediaset

Abans que es comencés a parlar de l'absència de Sonsoles Ónega al plató de Telecinco, el periodista va decidir explicar el motiu per evitar possibles rumors. Així, Marc ha confirmat que la seva companya estava malalta i que no podia presentar com ho fa habitualment.

Calderó va explicar a Telecinco que Sonsoles Ónegacoronavirus. Però no ha volgut alarmar els seguidors de la periodista. De moment, la filla de Fernando Ónega guarda silenci a les seves xarxes socials.

Sonsoles Ónega s'acomiadava divendres passat de tota l'audiència per gaudir d'unes vacances merescudes. La comunicadora tenia l'objectiu de gaudir del pont de l'1 de maig amb la seva família, però a la tornada, les males notícies han arribat a casa seva.

Marc Calderó revela en directe la mala notícia

Tal com ha explicat el seu company Marc, la presentadora està bé, però a Telecinco mantenen unes mesures molt estrictes sobre el virus. I si bé, des de Sanitat ja no hi ha obligació de fer quarantena, Sonsoles està passant el virus a casa seva.

Primer pla de Marc Calderó.
Marc Calderó ha explicat que Sonsoles Ónega té coronavirus | TELECINCO

«No us preocupeu perquè ella es troba fenomenal i no té cap símptoma». Així ho deia el periodista, alhora que aprofitava per enviar-li un missatge de suport en aquests moments. «Sonsoles, t'enviem un petó enorme de part de tot l'equip, perquè aquest programa sense tu no és el mateix», ha dit.

Sonsoles Ónega guarda silenci després de contagiar-se de coronavirus

Ara com ara, la periodista no ha reaccionat a la notícia de la seva absència per coronavirus. L'última publicació de Sonsoles Ónega va ser el passat diumenge, 1 de maig, Dia de la Mare.

Sonsoles ónega
Sonsoles Ónega guarda silenci després de contagiar-se de coronavirus | Mediaset

En aquesta data tan especial, la presentadora va publicar una foto molt emotiva al costat d'un dels seus fills en què escrivia el següent. «M'ho menjo. Totes les estonetes junts em donen la felicitat», deia el bonic missatge de Sonsoles Ónega cap al seu fill.

Aquest problema de salut també afectarà Ya son las ocho, l'altre programa que presenta Ónega. En aquesta ocasió, serà Verónica Dulanto qui presentarà tal com va fer aquest dilluns. Sonsoles tornarà al plató de Telecinco quan doni negatiu al test d'antígens, cosa que la madrilenya vol comprovar com més aviat millor.

▶️ Paloma Cuevas hundida tras escuchar las palabras que nunca quería oír