Primer pla de Roberto Leal.

El trencament que ha deixat Roberto Leal sense paraules

Envoltat de felicitat, Roberto Leal viu el moment més incòmode de la seva vida

Roberto Leal és protagonista d'un fet històric al món de la televisió. Després de dos anys sent el presentador de Pasapalabra, aquesta setmana, ha pogut viure un moment significatiu al plató d'Antena 3.

Malgrat que no ha estat l'únic on ha estat present, ja que fa un mes va haver d'acomiadar-se de Jaime Conde, que havia passat diversos programes gravant amb ell. El concurs, que ja té més de 500 programes, no deixa de sorprendre els espectadors i, fins i tot, el mateix presentador.

Muntatge fotogràfic de Roberto Leal i Jaime Conde, concursant de Pasapalabra
Roberto Leal s'acomiada de Jaime Conde a 'Pasapalabra' | Catalunya Diari

A la secció de la competició on s'ha d'endevinar una cançó, Diego Guerrero i Álex Adroves'han enfrontat en un duel. Quan han sonat els primers cinc segons de l'instrumental de Kiss de Prince, Diego no ha trigat a prémer el botó per dir el títol de la cançó. A més, el cuiner no ha dubtat a fer-nos saber del seu talent vocal, ja que ha intentat imitar el falset del cantant.

Després de desxifrar la composició, el seu equip s'ha alegrat i l'ha felicitat perquè havia aconseguit cinc segons més per enfrontar-se a 'El Rosco'. «Diego, enhorabona. Ben cantat, ben treballat. A sobre, guanyes cinc segons i el joc», ha comentat el presentador.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
El presentador de 'Pasapalabra' ha felicitat Diego Guerrero per la seva participació | Antena 3

 

Qui ha trencat el cor a Roberto Leal?

Ha sonat la cançó de Prince i el plató s'ha emocionat cantant-la i ballant-la. Tot i això, ha passat una cosa que ha trencat el cor de Roberto Leal, que ha explicat què havia passat.

«La primera vegada en la història que una càmera li fa la 'cobra' al presentador», deia fent broma el reporter. Mentre se sentia Kiss, Roberto Leal ha fet un gest per fer un petó a la càmera, però aquesta s'ha apartat. Per això, no li ha quedat més remei que fer-li dos petons perquè no quedés completament ridícul.

Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any
Roberto Leal pateix una 'cobra' per una càmera quan es gravava el programa que presenta | GTRES

En aquell moment, el periodista andalús no s'ho podia creure, ja que estava al·lucinant amb el que li havia passat a Pasapalabra. Els concursants estaven burlant-se del reporter per la situació que s'estava vivint.

Roberto Leal és acusat al plató

És clar que Roberto Leal no va tenir el seu millor dia, ja que després de la 'cobra' va ser acusat de tenir un favorit al concurs. Alguns testimonis asseguren que el presentador té un afecte especial a Orestes Barbero, que ha participat en més de 100 programes.

De la mateixa manera, aquest concursant sempre s'ha caracteritzat per la seva gran habilitat en el joc i, també, pel sentit de l'humor. Poc després, Roberto Leal va presenciar un de tants acudits que el participant explica.

Muntatge amb fotos d'Orestes Barbero i Roberto Leal.
Orestes Barbero va provocar que Roberto Leal s'aixequés de la seva cadira | Antena3

«David Bustamante, li direm que vingui quan vulgui», deia el periodista després d'haver estat una de les respostes a la secció 'La pista musical'. Ràpidament, Orestes exposava «Li agraden les estàtues de part superior» i  deixava atònit tothom. «Perquè és Bust-amante» , responia rient el participant.

Després d'escoltar aquest acudit tan dolent, Roberto Leal no va voler deixar passar aquest moment. «Després em diu la gent que no li ric els acudits. Però si em fa 200 acudits al dia, és clar, he de riure. Li ric 180 almenys», confessava el presentador del programa, cansat que la gent parlés de la seva preferència.