Primer pla d'Antonio David Flores

El trist dia a dia d'Antonio David Flores: «Vaig tirant»

El que va ser col·laborador de 'Sálvame' s'estrena a YouTube amb una entrevista d'allò més impactant

Fa tan sols uns dies que Antonio David Flores va aterrar a YouTube amb més força que mai. L'excol·laborador de 'Sálvame' ha decidit unir-se a la plataforma de vídeos per a expressar-se. Una cosa que aquests últims mesos no ha pogut fer com ell volia.

Així doncs, ha estrenat el canal amb unes declaracions que han impactat molt. L'exmarit de Rocío Carrasco ha explicat a la seva estimada 'Marea Azul' i a tots els seus subscriptors com ha viscut els darrers mesos.

L'entrevista més esperada

Antonio David també ha utilitzat aquesta plataforma pre a respondre a una gran pregunta: Com arriba a final de mes des que el van acomiadar?

Tenint en compte que fa set mesos que no treballa en cap mitjà de comunicació, els ingressos d'Antonio David són nuls. Això sí, sense comptar els diners que La Fábrica de la Tele li ha hagut de pagar per acomiadament improcedent.

Sabent que la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' va suposar un trencament entre Antonio David Flores i Telecinco que sembla que no s'arreglarà, quina és la seva font d'ingressos?

«Jo ara mateix em vaig defensant perquè soc una formigueta. No tinc un gran nivell de vida, però vaig tirant", explicava ell mateix.

Amb aquestes paraules, el que va ser gendre de Rocío Jurado ha deixat una cosa bastant clara. Que s'ha hagut d'estrènyer el cinturó i no li ha quedat altra opció que adaptar-se a les circumstàncies i reduir els seus plans per a poder viure sense nòmina.

Un dels pilars econòmics més importants de la família podria ser Olga Moreno. La dona d'Antonio David es va proclamar guanyadora de 'Supervivientes 2021' i ha continuat amb la botiga de roba que té a Màlaga. I, tot i que el negoci va patir un boicot, sembla que tira endavant.

A més de parlar sobre l'economia familiar, l'excol·laborador ha aprofitat per a conversar amb Diego Raval sobre altres temes. Entre aquests, quina és la finalitat del seu canal de YouTube, que no té res a veure amb una neteja d'imatge.

«Jo els preguntaria quina imatge cal netejar. No he de netejar cap imatge. Han volgut fer veure que soc una persona que no soc», començava dient.

Sense pèls a la llengua, Antonio David ha volgut deixar clar que la docusèrie de la seva ex li ha destrossat la vida. «Amb aquesta última canonada sí que ho han aconseguit».

Tot i així, assegura que té més seguidors que detractors i que cada aparició pública que fa compta amb el suport de moltes persones. «Surto al carrer i l'únic que rebo és afecte i suport de la gent, i no entraré en el que la gent opina de l'altra part...», deixava caure el tertulià.

Pel que fa a 'Sálvame' i als seus antics companys de feina, l'exguàrdia civil assegura que està dolgut i que continua amb les demandes que va iniciar. «A la gran majoria els han obligat a posicionar-se on no volien», va dir.

«No m'ho han dit, però sabem com funciona aquest negoci. Ells no són els meus enemics; els meus enemics són els que realment m'han fet mal, que són la Fábrica de la Tele, Óscar Madrid i Adrián Cornejo, i continuaré la guerra amb ells fins que no em quedi ni una gota de sang», va explicar.

La venjança és a punt de començar, i, tot i que té clar el punt en què es troba actualment, veu possible una reconciliació amb la cadena. «On no em veig treballant és a La Fábrica de la Tele. Pel que fa a la resta, caldrà esperar», finalitzava.