El trist secret de Tom de 'La isla' que arrossega des de petit i l'ha marcat molt

Nathalie Brusse, la tieta del jove, revela en directe el passat més dur del concursant

Melyssa i Tom a 'La isla de las tentaciones'
Tom va perdre a la seva mare quan tenia divuit anys. | Telecinco

Tom Brusse i Melyssa Pinto s'han convertit en una de les parelles protagonistes de la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. La seva relació sentimental va començar a desequilibrar-se poc temps després d'haver de separar-se en les respectives illes. Melyssa, després de veure unes imatges del seu xicot, va perdre els nervis i va decidir aparèixer a la vila per retreure-li la seva actitud.

Amb la visita inesperada de la jove, Tom va decidir que besar-se amb Sandra - una de les solteres - seria la millor manera d'oblidar els fets. A Tom li han plogut desenes de crítiques per part dels espectadors. La imatge de l'empresari marroquí està molt tocada i per això la seva família intenta que no li passi factura quan acabi el 'reality'.

Tom va perdre a la seva mare

Nathalie Brusse, tieta de Tom, entrava per telèfon al 'Debate de las Tentaciones' de dimarts passat per defensar el seu nebot, però finalment va revelar un episodi familiar de la vida del concursant que va deixar a tothom commogut. Nathalie va relacionar la reacció desmesurada de Melyssa amb la gelosia. Per a la tieta de Tom, la jove va demostrar una «vulgaritat» sorprenent, i la germana de Melyssa va defensar-la. «Nosaltres tampoc coneixíem a aquest Tom» va dir Lorena. El malestar de Nathalie davant els atacs a Tom va fer que confessés un dels pitjors moments del seu nebot.

Que Melyssa insultés a Tom dient-li «fill de la gran ...» va ser per a la tieta, i la família del jove, un cop molt baix, ja que Tom va perdre a la seva mare. «Tom va perdre la seva mare amb divuit anys. Melyssa ho sabia i no trobo bé que l'insultés d'aquesta manera ..., això segurament l'ha dolgut. És molt dolorós per a la família» va confessar Nathalie.

Carlos Sobera va intentar justificar les paraules de Melyssa explicant-li a Nathalie que aquesta expressió es tracta d'una frase feta i que no cal prendre-se-la al peu de la lletra. «Normalment, la gent que expressa això, no està pensant de veritat en la mare de la persona a qui s'adreça. És un insult inapropiat i desagradable, però no es diu amb altres intencions» va explicar-li el presentador.


Comentaris

envia el comentari