Muntatge de fotos amb el canvi físic de Vicky Martín Berrocal.

El truc de les famoses amb el que Vicky Martín Berrocal va perdre 18 kg en pocs mesos

La dieta que segueix la dissenyadora no és restrictiva, però sí que hi ha certs aliments que són fonamentals

Les famoses  acostumen a inspirar moltes persones. Els seus trucs de cuina, els seus secrets de bellesa o els seus consells són els temes que més interessen els seus fans. En aquest sentit, els famosos del nostre país enfronten els mateixos problemes que qualsevol persona, i el pes n'és un bon exemple.

Vicky Martín va ser una d'aquelles famoses que va decidir canviar el seu físic. Avui dia, la transformació de la socialité és evident. Es va posar com a objectiu començar a perdre pes, i vaja si ho ha aconseguit: 18 quilos ha perdut.

Quina dieta ha seguit Vicky?

A més del seu propi esforç, Vicky va aconseguir aprimar-se gràcies als consells de Cristina Díaz, la seva entrenadora personal. Sabem que l'exercici ha estat clau en la transformació física, però no l'única, ja que la dissenyadora també va haver de canviar la seva alimentació.

En concret, Berrocal va afegir moltes més fruites i verdures als seus àpats, i va haver de renunciar a altres aliments molt populars. Si el teu objectiu també és perdre pes, et revelem els consells que va seguir la famosa per començar a cremar greix.

Pla general de la dissenyadora Vicky Martín Berrocal
El canvi físic de Vicky és més que evident | GTRES

1. Per esmorzar: Pinya, maduixes o ametlles

La fruita és l'aliment clau de qualsevol dieta saludable, a més de ser la nostra gran aliada si volem perdre pes. Tant si consumeixes únicament la peça com si l'afegeixes a altres plats, els beneficis que et portarà seran increïbles.

Pots provar d'afegir trossos de pinya o maduixes al teu iogurt natural, encara que si ho prefereixes també pots fer-te un batut amb ells. Si a més d'això també optes pels cereals integrals, les proteïnes i la fibra estan assegurades.

Plat de pinya.
La pinya és una fruita que es recomana consumir en moltes dietes | Getty Images

Un altre truc que és molt útil per no caure en la temptació de picar entre hores és portar sempre a mà un grapat de fruits secs, com les ametlles. Així, en aquells moments en què t'entri gana, els tindràs al costat.

2. Acompanyar els plats amb verdures

Si vols canviar les teves receptes per tenir una alimentació més saludable, és necessari que afegeixis verdures i hortalisses. Per això, pots provar d'utilitzar-les com a complement.

Verdures crues.
Incorpora més fruita i verdura als teus àpats | Getty Images

Per exemple, per a les mandonguilles pots afegir pastanaga picada, i si cuines pasta, el bròquil saltejat li donarà un sabor únic. En el cas de les lasanyes, unes llesques d'albergínia sempre van bé, i la truita francesa combina molt bé amb espàrrecs o xampinyons.

Avui dia tenim molts tipus de fruites i verdures, per tant no hi ha excusa per no menjar variat. Atreveix-te amb aquelles que mai hagis menjat, per obtenir nous nutrients i descobrir sabors que mai havies imaginat.

3. Per picar alguna cosa, millor fruita

Si en algun moment del dia t'entren ganes de picar o berenar alguna cosa, la millor opció és la fruita. És important que aquest menjar del dia sigui el més sa possible. Pensa, a més, que el berenar és essencial per arribar a l'hora del sopar sense tenir molta gana i, així, evitar menjar més del necessari.

Imatge de diverses fruites com a taronges i pomes a un supermercat
La fruita és la millor opció per berenar | Getty Images

Alguna de les idees que et proposem és fer macedònies o sucs casolans amb la fruita. Ambdues opcions són molt saludables per les vitamines, minerals, fibres i proteïnes que contenen.

Si a més de millorar la teva alimentació vols perdre pes, el més aconsellable és que comencis canviant els hàbits nocius. Substituïu-los per opcions com les que us hem explicat avui. Segur que també notes els resultats!