IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El tuit esborrat de Jorge Javier sobre Carlota és tota una incògnita

Jorge Javier ha creat una gran expectació entre els seus seguidors

Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez | Telecinco 

Carlota, una de les concursants de 'Gran Hermano', va ser convidada a abandonar la casa momentàniament, dissabte passat, 4 de novembre, per un presumpte abús sexual contra ella de José María, un altre dels concursants de 'Gran Hermano'. Aquest dimecres, va tornar a la casa de Guadalix i el presentador del programa va voler promocionar la gala del dijous dia 9 de novembre amb un tuit publicat al seu compte. El cas estrany d'això és que el tuit no va durar ni cinc minuts, ja que ell mateix el va esborrar uns instants després de publicar-lo.

Segurament, després de publicar-lo va decidir que no era un tuit adequat per la promoció de la gala d'aquesta nit, pel que es va penedir i el va eliminar. La publicació deia: «Dijous, gala de GH Revolution. Carlota ja ha tornat a la casa, no està sent fàcil per a ella. Ho veiem aquesta nit». Poc després, va publicar un altre tuit que va substituir a l'anterior i que encara es pot veure al seu compte. Es tracta d'una enquesta per saber quin rumb del programa volen els seus seguidors.

Jorge Javier va recordar amb la seva publicació que es van produir canvis en la gala i que podia haver-hi fins a tres expulsions. En el tuit definitiu va exposar que «Aquesta nit pot passar de tot en la gala de 'Gran Hermano Revolution'. Vosaltres trieu si hi ha intercanvi i a més @AntonioJSMazuec». Els seus seguidors no van dubtar a deixar-li comentaris reclamant el tuit esborrat i molts asseguren que haurien de deixar el tema de Carlota clar, ja que és molt delicat, en comptes d'intentar ocultar-lo.

El tuit borrado de Jorge javier

El tuit esborrat de Jorge Javier | Twitter

 
Encuesta del presentador en su Twitter.

Enquesta del presentador al seu Twitter | Twitter

 

 


Comentaris

envia el comentari