TV3 cancel·la el programa 'Enganxats'

Arriba després de les cancel·lacions d'altres programes com 'Tarda oberta' o 'El foraster'

Imatge d'arxiu del presentador d''Enganxats', Espartac Peran.
Imatge d'arxiu del presentador d''Enganxats', Espartac Peran | TV3

Des que el govern espanyol es va empescar una nova normativa fiscal, TV3 ha vist reduït dràsticament el seu pressupost per poder assumir pagaments a Hisenda. Una situació que ha comportat que es cancel·lin programes com 'Tarda Oberta' o es deneguin renovacions com va passar amb 'El foraster'.

Ara, i segons informa 'El Nacional', el programa 'Enganxats', presentat per Espartac Peran i de cost gairebé zero, ha estat la nova víctima. Un programa que es va estrenar a finals de gener —coincidint amb l'estrena de la sèrie 'Benvinguts a la família'— i que s'emetia cada diumenge abans del 'TN vespre'. 

  

  

Només 3 mesos en antena

Tot i que l'audiència del programa presentat per Peran no ha estat determinant en la cancel·lació, tampoc no ha contribuït a impulsat un gir en el programa que el fes seguir en la programació de TV3, ja que 'Enganxats' només ha estat en antena 3 mesos. 

El programa rondava el 8,5% i els 170 mil espectadors. Una xifra bona en comparació amb la pel·lícula que el va substituir diumenge, però insuficient per donar-li una segona vida, tal com publica el citat mitjà. 

No obstant això, fonts del programa destaquen que 'Enxampats' complia els objectius d'audiència pel seu difícil horari i pel seu cost zero —tenint en compte que el plató era el mateix que 'Tot es mou' i Espartac Peran i l'equip són plantilla—. Per tant, només calia abonar la col·laboració dels diversos actors que hi feien de tertulians. 

Fonts de TV3 justifiquen la fi del programa amb què «han preferit destinar els recursos a altres projectes», tal com publica el citat mitjà. De fet, i durant l'última emissió d'Enxampats', Espartac Peranva dir a l'audiència les raons de la fi del programa: «Esperem al setembre, quan siguem un país normal, recuperar la segona ficció. Mentrestant no té sentit que continuï l''Enganxats'». 


Comentaris

envia el comentari